ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

90 χρόνια ΑΣΤΕΡΑΣ, 90 εκατομμύρια λόγοι να τον αγαπήσουμε παραπάνω!

Τι να πρωτογράψεις. Τι να πρωτοθυμηθείς... Τι να πρωτοαναφέρεις...

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε μερικές γραμμές, σε λιγοστές αράδες θα προσπαθήσουμε να... στριμώξουμε μερικές σκέψεις που μας έρχονται στο μυαλό από το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Από τον οργανισμό που ακούει στο όνομα "Αστέρας Τρίπολης".

Δεν γίνεται να μην αρχίσουμε από τους εμπνευστές αυτής της ομάδας. Τον Γιάννη Καϋμενάκη και τον Δημήτρη Μπάκο. Είναι οι άνθρωπο που με πακτωλό χρημάτων, ατελείωτη τρέλα, πάθος και αγάπη για την ομάδα, μα πάνω απ' όλα για την Αρκαδία, έχουν καταφέρει μέσω του Αστέρα, να κάνουν την περιοχή μας πόλο έλξης. Την Τρίπολη την έμαθαν στην Αγγλία, στην Τσεχία, στην Φινλανδία, στην Πορτογαλία, στη Σερβία. Στο Μάιντς ακόμη το επικό  ταπεινωτικό 3-1.

Όλη η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει ότι αυτή η ομάδα ξέρει να πρωταγωνιστεί. Ξέρει να διεκδικεί τρόπαια. Ξέρει να βγάζει παικταράδες. Φορτούνης, Κουρμπέλης, οι αρχηγοί και κορυφαίοι Έλληνες παίκτες αυτή τη στιγμή ανδρώθηκαν με το αστέρι στο στήθος.

Ο Μπακασέτας σήμερα είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην Τουρκία.

Η Μίλαν έχει αυτή τη στιγμή τρία παιδιά που ξέρουν πολύ καλά τί θα πει "Κολοκοτρώνης". Ο Αντόνιο Ντοναρούμα βρήκε τον αδερφό του Τζίτζι, φεύγοντας από τον Αστέρα. Μιχελής και Ψεύτης ονειρεύονται μια λαμπρή καριέρα στη Serie A αντιπροσωπεύοντας έναν παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κολοσσό. Ο Αντζουλάς... αναγκάζει την Κοσέντζα να πληρώσει μισό εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Κυριακόπουλος γράφει τη δική του ιστορία στη serie a.

Παίκτες της ομάδας έχουν στραμμένα πάνω τους τα βλέμματα δεκάδων μάνατζερ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, πέρα απ' όλα αυτά, είναι και ομάδα που δίνει ευκαιρία σε όσα παιδιά αξίζουν να μεταπηδήσουν από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα. Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Αλί Μπαμπά, Τζίμας, Κανελλόπουλος, είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Τασουλής και φυσικά Κώτσιρας στο παρελθόν, πέρασαν κι αυτοί από τα φυτώρια.

Δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο, που όλα αυτά τα χρόνια κρατάει τα... ζύγια και αντιπροσωπεύει την ομάδα επάξια στα Δ/Σ. της Λίγκας και σε όλα τα διεθνή και εγχώρια γκαλά.

Στον Δημήτρη Μποροβήλο, τον αντιπρόεδρο που δίνει ώθηση με την ορθή λογική του και το πάθος του.

Δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στον αντιπρόεδρο Δημήτρη Κενέ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει την εμπορική αξία του brand που λέγεται "ΑΣΤΕΡΑΣ".

Η ομάδα άλλαξε σήμερα, δεν άλλαξε αξίες, δεν άλλαξε το πάθος της για νίκες. Δεν σταμάτησε να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το αύριο, σεβόμενη πάντα το χθες. Το έχει δείξει με τις ιστορικής σημασίας εμφανίσεις που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τη Macron.

O AΣΤΕΡΑΣ έχει γίνει ASTERAS. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν είναι κομπάρσος. Πρόσφατα, μάθαμε ότι οι στοιχηματικές εταιρίες θα δώσουν στις ομάδες 50 εκατ. ευρώ. Ξέρετε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ... φωνάζει γι' αυτό εδώ και χρόνια;

Αν θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουμε και τον ΑΣΤΕΡΑ σ' αυτόν.

Καλό θα είναι να καταλάβει η πόλη κι όλος ο νομός, τί έχει πετύχει αυτή η ομάδα για ΟΛΟΥΣ κι ας τον αγαπήσουμε ΟΛΟΙ λίγο παραπάνω.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων