ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κώτσιρα δε χωράς στη dream team τού Φαν τ Σχιπ!

Ο αλχημιστής Φαν τ Σχιπ ολοκλήρωσε το έργο του με τις... ψαγμένες κλήσεις στην εθνική! Μπακάκης!

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Μπράβο ρε μεγάλε κόουτς. Μόνο αυτός έλειπε για να υλοποιηθεί το σπουδαίο πρότζεκτ «Κατάρ 2022», όπως το ονόμασες! Το έμαθαν οι Ισπανοί και ψάχνουν τρόπους να αναχαιτίσουν τις επιλογές του Ολλανδού! Μιλάμε για... πυρηνικά όπλα!

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω! Τα λόγια πλέον έχασαν την αξία τους. Παπασταθόπουλος και Μανωλάς έριξαν άκυρο, βλέποντας τη νέα αποτυχία, να έρχεται με μαθηματική ακρίβεια.

Γιάννη Κώτσιρα, ήθελες και εθνική ομάδα ε; Με τι προσόντα; Επειδή απλώς είσαι ο καλύτερος στη θέση σου; Άσε μας ρε φίλε!

Ο Φαν τ Σχιπ ξέρει! Μπακάκης, Ανδρούτσος, Μαυρίας, ίσως Χατζηδιάκος, Σβάρνας και δεν ξέρω ποιος άλλος θα ντυθεί δεξί μπακ. Εσύ Κώτσιρα δε χωράς σε αυτή τη dream team!

Πιο πιθανό είναι να καλέσει ως σέντερ φορ τον Νίκο Παπαδόπουλο, που έβαλε το γκολ στον Διούδη, παρά τον Κώτσιρα ως δεξιό οπισθοφύλακα! Τί όχι; Έχουμε ήδη δει και χειρότερα! Ζαγοράκη, έλα να γλιτώσουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων