ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας που μας κάνει να ονειρευόμαστε

Ο φετινός Αστέρας ξυπνάει μνήμες, ένδοξων ημερών. Αυτός ο Αστέρας σε κάνει να πιστεύεις. Αυτός ο Αστέρας δείχνει ότι ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Και εκεί ανήκεις μόνο αν τους κοιτάς όλους στα μάτια.

Μόνο όταν δείχνεις ότι παλεύεις να τους νικάς όλους. Μόνο όταν είσαι αυτάρκης (διοικητικά, οργανωτικά, σε ρόστερ, σε εγκαταστάσεις). Οι παίκτες με τα κιτρινομπλέ σήμερα... σόκαραν την ΑΕΚ. Και δεν σοκαρίστηκαν όταν η Ενωση... θύμισε ότι υπάρχει στο γήπεδο.

Δεν σοκαρίστηκε από τον -κατά τη γνώμη μου- εκ των πιο αθλητικών παικτών του πρωταθλήματος (αν όχι τον πιο αθλητικό) Λιβάι Γκαρσία. Δεν σοκαρίστηκαν και από τον Σιμάνσκι, που πήγε μόνος του να... καθαρίσει το ματς.

Θα σταθώ για άλλη μια φορά στον Τσιφτσή και στον αέρα που είχε στο πρώτο 15λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, που μάζευε την μπάλα και έδινε σιγουριά στην άμυνά του. Θα σταθώ και στον Καστάνιο που έσωσε την ομάδα του διώχνοντας πάνω από τη γραμμή.

Θα σταθώ και στον Άλβαρες που ισοφάρισε το λάθος του στο 2-2, όπου έχασε τον Λιβάι, με το "όχι" στον Σβάρνα στο τέλος απομακρύνοντας την μπάλα πάνω από τη γραμμή. Στον ανίκητο Ντάνι, στον συγκλονιστικό Κώτσιρα, στον δημιουργικό Λουίς, στον μαχητή Μπαράλες, στα «σκυλιά» χαφ, στα ποιοτικά άκρα, στα, στα, στα...

Αυτός ο Αστέρας σήμερα έδειξε ότι είναι μια αθλητική ομάδα.

Μια καλοδουλεμένη μηχανή που ξέρει πώς να διεκδικεί αυτό που θέλει κι αυτό που ξέρει ότι μπορεί. Περιμένουμε τη συνέχεια με μεγάλη ανυπομονησία. Τί άλλο έχει να μας δείξει άραγε η ομάδα του Ράσταβατς;

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων