ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο οργανισμός ΑΣΤΕΡΑΣ είναι το παράδειγμα!

Παράδειγμα για τον αθλητισμό και την κοινωνία αποτελεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Γνωστό αυτό.

 

Παράδειγμα για τον αθλητισμό και την κοινωνία αποτελεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Γνωστό αυτό.

Αυτός ο σύλλογος συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με κάθε τρόπο. Και μάλιστα χωρίς να το διαφημίζει.

Εκτός από τις συμβολικές δράσεις, τη συνεργασία με ιδρύματα και οργανώσεις που έχουν ως στόχο την επούλωση πληγών κοινωνικών ομάδων, τις δράσεις στη διάρκεια της πανδημίας, στο τελευταίο ματς με τη Λαμία πήρε κι αυτός μέρος στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Πρωτοβουλία της Super League 1 που συμμετείχαν άπαντες.

Οι Αρκάδες, ωστόσο, πήγαν ένα βήμα παρακάτω την εν λόγω κίνηση. Συγκεκριμένα, έκαναν γνωστό ότι στη φανέλα της επόμενης σεζόν, αντί για κάποιο σύνθημα αφιερωμένο στην ομάδα, θα υπάρξει ένα ειδικό μήνυμα αφιερωμένο στα παιδιά που παλεύουν με τον παιδικό καρκίνο.

Ενδεχομένως να είναι κι η μόνη ομάδα που κάνει κάτι τόσο σημαντικό, αφήνοντας στην άκρη τις λέξεις «εμπορικότητα» και «κέρδος».

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δείχνει το δρόμο και σε άλλες ομάδες ή καθημερινούς ανθρώπους. Εξάλλου, όλοι μας οφείλουμε να μη γυρίζουμε την πλάτη σε κάτι τόσο σπουδαίο. Κι όταν μιλάμε για παιδιά, τότε οτιδήποτε κάνουμε μετράει και έχει αξία!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων