ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κόουτς, αποφάσισε, τι θες να πετύχεις

 
Όχι, δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά κύριε Ράσταβατς, το καράβι που λέγεται "ΑΣΤΕΡΑΣ" αρμένισε στραβά στη Θεσσαλονίκη. Και υπεύθυνος είναι αυτός που στα χέρια του κρατάει το πηδάλιο. 
ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΛ
 
Με τη διαχείριση και τις επιλογές του, ο Σέρβος έδειξε ότι δεν ενδιαφερόταν να χτυπήσει το ματς. Το ίδιο είχε κάνει και σε αγώνες πρωταθλήματος, όπως με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Και αν τότε υπήρχε η δικαιολογία της δυναμικότητας των αντιπάλων, τώρα τι; Η πορεία στο κύπελλο δεν είναι στόχος;
 
Πριν από μεγάλα παιχνίδια, ο κόουτς σού δίνει την εντύπωση ότι θέλει να κρατήσει δυνάμεις για τα λεγόμενα "ευκολότερα" ματς. Και συνήθως αποδεικνύεται πως κακώς δεν χτύπησε με όλα τα όπλα του τον αγώνα.
 
Από τη στιγμή που ξέρεις ότι δεν μπορείς να υπολογίζεις σε Παπαδόπουλο, Ιγκλέσιας, Ντρούπι αλλά και τους Μπαράλες - Λουίς Φερνάντεθ που είχαν ενοχλήσεις, δεν ανακατεύεις εντελώς την τράπουλα. Δεν είσαι Ολυμπιακός με δυο ισάξιες 11αδες για να αλλάζεις 9 βασικούς. Ακόμα και ο Μαρτινς δεν το κάνει.
 
Πηγαίνεις στο ματς με τις καλύτερες λύσεις που διαθέτεις. Δεν ρίχνεις στα... λιοντάρια παιδιά όπως ο Τζίμας και δεν τους... καις βάζοντάς τους σε καινούργια θέση (το παιδί δεν είναι στράικερ). 
 
Ναι, σύμφωνοι, κάποια παιδιά όπως οι Άλβαρες και Καστάνιο ίσως έπρεπε να αποφορτιστούν. Ο Κρέσπι; Ο Βαλιέντε; Δεν κάνουμε κουβέντα για τον Κώτσιρα... Το κορυφαίο δεξί μπακ στην Ελλάδα μένει πάλι στον πάγκο. Δεν του έφτανε που τον άφησε εκτός στη Ριζούπολη. Τόσο κουρασμένος είναι;
 
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ομάδα που το Κύπελλο το κυνηγάει και ουδείς ποτέ έκρυψε ότι ο θεσμός αποτελεί διακαή πόθο όλων όσοι τόσα χρόνια έχουν επενδύσει πακτωλό χρημάτων και άπειρο χρόνο. Και κάποια στιγμή θα ολοκληρώσουν τη δουλειά που έμεινε στη μέση το 2013.
 
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, σήμερα, εύκολα θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε έναν Άρη, που όπως είδαμε, έχει πρόβλημα στην τελική και που περίμενε 2 προσωπικά λάθη του Πασαλίδη για να πάρει τη νίκη.
 
Η ρεβάνς μόνο εύκολη δεν είναι. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδωσε δικαίωμα και φλερτάρει με τον αποκλεισμό. Δυστυχώς, κόουτς, η ευθύνη σήμερα βαραίνει κυρίως εσένα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων