ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η κλεψύδρα αδειάζει, αλλά όχι για Κώτσιρα ή Αστέρα

Ακούμε και διαβάζουμε εδώ και μέρες, δεκάδες ρεπορτάζ (ή παραμύθια) με δικεφαλους... δράκους και αναπαραγωγές "ονείρων", συγκεκριμένων... υπναράδων του επαγγέλματος (;), για το θέμα της μεταγραφής του Κώτσιρα. Το Arcadia Sports, είπε να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη, αναφορικά με το τι ισχύει και τι όχι.

ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

Το γράψαμε και πριν από λίγες μέρες: Ο Κώτσιρας είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος και για να πάει σε άλλη ομάδα, η συμφωνία θα πρέπει να είναι συμφέρουσα τόσο για τον Αστέρα, όσο και για τον ποδοσφαιριστή. 

Οι "κιτρινομπλέ" δεν είχαν ποτέ την ανάγκη να "ξεπουλήσουν", να "χαρίσουν", να "βγάλουν στο σφυρί", να δώσουν όσο όσο κάποιον ποδοσφαιριστή τους. Για πολλούς λόγους, οι οποίοι κάνουν αυτόν το σύλλογο ευλογημένο. Ούτε με τον Κώτσιρα λοιπόν θα συμβεί.

Ο Μεγαλοπολίτης μπακ είναι ένας από τους αρχηγούς του Αστέρα, είναι παιδί της περιοχής (με όσα θετικά συνοδεύουν αυτό το γεγονός) και βρίσκεται στην πιο μεστή στιγμή της καριέρας του. 

Ενδιαφέρον υπάρχει, από αρκετές ομάδες. Φιλολογικό. Κίνηση επίσημη, έκανε μόνο η ΑΕΚ. Μίλησε πρώτα με τη διοίκηση των Αρκάδων, ως όφειλε, κάνοντας μια τιμητική πρόταση στον Γιάννη και απομένουν συγκεκριμένες κινήσεις, για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η μια οδός είναι η έλευση του Βασιλαντωνόπουλου στην Τρίπολη, προκειμένου να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο ο Κώτσιρας. Ο παίκτης της "Ενωσης" αρνήθηκε αρχικά, όμως ο Χιμένεθ δε δείχνει να τον υπολογίζει. Η προοπτική της Τρίπολης μοιάζει ιδανική αυτή τη στιγμή για το παιδί, που -όπως κάθε ποδοσφαιριστής- θέλει να παίζει. Ο Αστέρας είναι ψηλά στη βαθμολογία και έχει ρεαλιστικούς στόχους. Ας μην ξεχνάμε πως, οποιος πήγε στον Αστέρα, βελτίωσε την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο...

Πάμε πάλι στην ΑΕΚ. Ο Μπακάκης τραυματίστηκε στο ντέρμπι, η "Ένωση" έμεινε χωρίς δεξί μπακ και πλέον το... μπαλάκι βρίσκεται στο δικό της τερέν. 

Ο δεύτερος δρόμος (και πλέον μονόδρομος) λέγεται "δείξε μου πόσο με θέλεις"!!! Ο Κωτσιρας είναι διαθέσιμος, ο Αστέρας δεν "έκοψε" ποτέ το δρόμο σε κάποιον και πλέον η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει ότι θέλει τον αρχηγό των Αρκάδων, τόσο, ώστε να μην αφήσει να μπει οποιοδήποτε εμπόδιο σε αυτή τη μεταγραφή. 

Ο χρόνος πιέζει! Οχι όμως τον Αστέρα, ούτε τον Κώτσιρα, ο οποίος συνεχίζει να εξελίσσεται, σε ένα απολύτως υγιές περιβάλλον, το οποίο του εξασφαλίζει η ομάδα που τον ανέδειξε...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων