ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι δυο όψεις του ίδιου... κιτρινομπλέ νομίσματος

"Αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά, να σταματήσουμε αυτά τα λάθη”! Ο Μουνάφο ήταν ξεκάθαρος και πολύ συγκεκριμένος. Ας σταματήσουν να αδικούν την προσπάθεια τους.

Σύμφωνοι, ο κόουτς Ράσταβατς έκανε κάποια σημαντικά λάθη στα προηγούμενα ματς και ευθύνεται για ορισμένους βαθμούς που λείπουν από την ομάδα σήμερα. 

Κόντρα στον ΠΑΣ, όμως, έπραξε τα λογικά, τα σωστά, βάσει εξέλιξης του ματς. Δεν θα πανηγυρίσουμε γι' αυτά, αλλά τα έκανε. 

Στο 74' λοιπόν, πέρασε στο ματς τους Λουίς Φερνάντεθ και Τίλικα. Παίκτες που αξίζουν να βρίσκονται στην 11άδα. Μπήκαν μέσα και άλλαξαν τις ισορροπίες. Ο Ισπανός πέτυχε μια τρομερή γκολάρα, δείχνοντας ότι αφήνει πίσω του κι αυτός το πρόβλημα που τον έκανε να χάσει αρκετά ματς. Ο Βραζιλιάνος από την άλλη, είναι πολύ ποιοτικός και σίγουρα βοηθάει στο να απειλήσεις πολύ πιο ορθολογικά.

Η διαχείριση είναι η μια όψη του νομίσματος. Και όταν έχεις τόσους εξαιρετικούς παίκτες, θα κάνεις και λάθη. Η άλλη όψη λέγεται συγκέντρωση.

Οι ίδιοι οι παίκτες πρέπει να "τρώνε" τη μπάλα στα τελευταία λεπτά. Και όχι να δίνουν φιλί ζωής και χριστουγεννιάτικα δώρα στους αντιπάλους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων