ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας είσαι, προχώρα και γράψε ιστορία!

Είναι ΚΡΙΜΑ! Είναι κρίμα, γιατί ο Αστέρας διαθέτει το πιο ποιοτικό ρόστερ των τελευταίων ετών. Το καλύτερο μετά από αυτά των τεσσάρων πρώτων στη βαθμολογία.

Αστέρας ΤρίποληςΑτρόμητος

Είναι κρίμα που αυτή η ποιότητα δε μεταφράζεται σε μια άνετη θέση στην 5άδα.

Είναι κρίμα γιατί ο Αστέρας έχει τα πάντα, όσα δηλαδή ψάχνουν ομάδες αντίστοιχου βεληνεκούς και ποτέ δεν θα αποκτήσουν.

Είναι κρίμα να δέχεσαι γκολ από το Βόλο στο 94’, όχι γιατί αυτά δε γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά γιατί προδίδουν κάτι σημαντικό που συμβαίνει στην ομάδα. Δυσκολία διαχείρισης! 

Η λέξη "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ", είναι το τρωτό σημείο του Αστέρα. Δεν είναι η "ΤΥΧΗ" που ανέφερε ο Ράσταβατς. Σε αυτό το ματς οι "κιτρινομπλέ" δεν την είχαν με το μέρος τους. Την είχαν, όμως, σε άλλα παιχνίδια, όπως με τον Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο, με τη Λαμία όταν παραλίγο να δεχθούν τρίτο γκολ, με τον ΟΦΗ που πήραν το ματς δημιουργώντας ελάχιστα.

Άρα η "ΤΥΧΗ", έρχεται και φεύγει. Η "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ" όμως, πρέπει να υπάρχει και να κατατίθεται κάθε φορά. Με αυτόν τον τρόπο θα φανεί η ποιότητά σου, η υπεροχή σου, η καλή φυσική κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο θα "μακιγιάρεις" την κακή σου μέρα και τις ατέλειες που έχεις. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ λοιπόν!

Μην επιλέγεις ματς με βάση τη… λογική, αλλά "χτύπησέ" τα όλα! Έχεις τα "εργαλεία" και μάλιστα σου τα έδωσαν… απλόχερα. Δεν είναι δεδομένο το ότι θα κερδίσεις τον Απόλλωνα και ας του έβαλες 5 γκολ "σβηστά" στο φιλικό. Δεν είναι δεδομένο το ότι θα χάσεις με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, γιατί η αποβολή σε έχρισε φαβορί. Δε θα σου χαρίσει το ματς ο Παναιτωλικός ή ο Βόλος, επειδή παίζουν με 10 παίκτες, ούτε η Λαμία επειδή "δε βλέπεται".

Βάλε τους καλύτερους, τους πιο έτοιμους, άσε τις δεύτερες σκέψεις και τις αλλαγές πανικού ή έστω ατολμίας. Εμπιστεύσου τους ποδοσφαιριστές σου, δώσε τις κατάλληλες οδηγίες ως "στρατηγός", προετοίμασέ τους για όλα τα σενάρια και προχώρα. Γράψε ιστορία! Γιατί τα προβλήματα επιβίωσης τα έχουν άλλες ομάδες. Ο Αστέρας παίζει για πολύ πιο σπουδαία πράγματα…

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων