ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέο ανέκδοτο από τον Φαν'τ Σχιπ

«Δεν υπάρχει βάθος στο πρωτάθλημα για την επιλογή παικτών στην Εθνική». Aυτό είναι το νέο ανέκδοτο του Φαν'τ Σχιπ.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος προκαλεί σε άλλους γέλια και σε άλλους οργή με τις αποφάσεις του αναφορικά με τις κλήσεις στην Εθνική, συνεχίζει να μας... κάνει πλάκα!

«Πάντα παρακολουθούμε τους παίκτες που θεωρούμε ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Πιστεύουμε πως όσοι έχουμε τώρα μπορούν να κάνουν τη δουλειά και θέλουμε να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες. Δημιουργούμε πολλές φάσεις και πρέπει να τις αξιοποιήσουμε. Είναι επίσης σημαντικό να μη δεχόμαστε γκολ. Μιλάμε με τους παίκτες, κάνουμε ανάλυση παλιών αγώνων για να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα προσεχώς», είπε μεταξύ άλλων και στο τέλος έκλεισε λέγοντας:

«Η ανησυχία μου είναι πως δεν έχουμε πολύ μεγάλο βάθος στην επιλογή των παικτών και αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει και με το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ελληνικές ομάδες παίζουν με πολλούς ξένους. Είναι κάτι που με προβληματίζει, θα πρέπει στο μέλλον να βοηθήσουμε την Εθνική βάζοντας περισσότερους Έλληνες παίκτες στις ομάδες. Γιατί κι εμείς από εκεί επιλέγουμε ποδοσφαιριστές».

«Από εκεί επιλέγουμε ποδοσφαιριστές». Από που κύριε Φαν'τ Σχιπ; Ο Αστέρας, ναι, σύμφωνοι, είναι από τις επαρχιακές ομάδες με τους περισσότερους ξένους. Είναι κι η μόνη ομάδα όμως από την επαρχία που θα έπρεπε να έχει τρεις παίκτες στην Εθνική! Παπαδόπουλος, Πασαλίδης και Κώτσιρας είναι τρία παιδιά που δεν χάνουν ματς εδώ και χρόνια. Εξελίσσονται σταθερά και αξίζουν έστω μία κλήση.

Ήρθατε στην Τρίπολη και τους είδατε με τα μάτια σας. Μάλλον δεν τους είδατε. Δεν θέλουμε να είμαστε κακόβουλοι και δεν δίνουμε άλλη ερμηνεία.

Πάντως, κύριε Φαν'τ Σχιπ, Έλληνες παίκτες το ελληνικό πρωτάθλημα έχει. Δείτε τους. Επιτέλους!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus
COVID - Second Wave

Ροη Ειδησεων