ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Φαν τ Σχιπ αγνόησε Αστέρα, Κώτσιρα, Παπαδόπουλο, Πασαλίδη

Τι κι αν φώναζε ολόκληρη η ποδοσφαιρική πιάτσα; Τι κι αν ο Αστερας βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας; Τι κι αν οι Αρκάδες διαθέτουν ορισμένους εξαιρετικά φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές, σε θέσεις που η εθνική ομάδα «πονάει»; Ο Ολλανδός το βιολί του!

ΑΣΤΕΡΑΣΒόλος

Αδιαφορία, απαξίωση, σνομπισμός απέναντι στους «κιτρινομπλέ». Οι αλχημείες συνεχίζονται. Τι κι αν η ποδοσφαιρική «καψούρα» του Φαν τ Σχιπ, ο Μιχαλης Μπακακης, είναι νοκ αουτ; Ο Χατζηδιάκος, ο Λαμπροπουλος, ο Μαυρίας και ο Ρότα θα είναι τα δεξια μπακ!

Ο Σβάρνας και ο Μιχαηλιδης επιβραβεύονται για τις... απίθανες εμφανίσεις τους, αφήνοντας τον Πασαλιδη στον καναπέ. Όσο για τον Παπαδόπουλο, τον πιο φορμαρισμένο γκολκιπερ στην Ελλάδα, ούτε ως τριτη επιλογή!

Συνεχίστε κύριε Φαν τ Σχιπ! Η ποδοσφαιρική Ελλάδα ανυπομονεί για το επόμενο κατόρθωμα σας. Συνεχίστε όσο σας το επιτρέπουν. Ακόμα και στα χρόνια του παραλογισμού, η θητεία σας δεν θα αργήσει να επανεκτιμηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων