ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο "αλχημιστής" Φαν'τ Σχιπ που δε βλέπει προς Αστέρα

Τρικλοποδιές στον εαυτό του συνεχίζει και βάζεις ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο του, αλλά παράλληλα και το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής.

 ΑΕΛΑΣΤΕΡΑΣ

Φτάσαμε Οκτώβρη του 2020 και ακόμα ο Ολλανδός τεχνικός δεν εφτιαξε έναν αξιόπιστο κορμό. Ακόμα καλύτερα; Δεν κοιτάζει εκεί που θα έπρεπε να κοιτάζει, «τελειώνοντας» παράλληλα σημαντικές μονάδες από το ρόστερ.

 

Τρανό παράδειγμα το τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με την Αυστρία. Αλχημείες, νέα (;) πρόσωπα, επιστροφές παικτών που είχαν να δουν κληση της Εθνικής χρόνια, αλλά και πολλά ακόμα, κάνουν τον φίλαθλο κόσμο να απορεί με τις επιλογές του Φαν’τ Σχιπ. Ο ίδιος πάντως ατάραχος! Λες και δεν κρίνεται καθημερινά. Κρίνεται;

 

Και το ερώτημα προς τον Ολλανδό κόουτς είναι το εξής: Εως πότε κύριε Φαν’τ Σχιπ θα συνεχίσετε αυτή την παρωδία;

 

Κόντρα στην Αυστρία, είδαμε παράλογα πράγματα. Λαμπρόπουλο δεξί μπακ (σε καμία ομάδα δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε αυτή τη θέση). Και τα δυο γκολ που δεχθήκαμε ήρθαν από την πλευρά του! Όσο για τη δημιουργία από τα δεξια; Θλίψη!

 

Μιχαηλίδης και Σβάρνας στα στόπερ, παρότι πρόσφατα ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έβαλε το αυτογκόλ στην αναμέτρηση με την Κρασνοντάρ κι έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες της ομάδας του. Ακόμα και με την Αυστρία, οι τοποθετήσεις του ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Η απειρία του είναι εμφανής. Επιβράβευση η τοποθέτηση του στο βασικό σχήμα! Όσο για τον Σβάρνα; Έλεος!

 

Και αναρωτιόμαστε. Πόσο καλύτερος είναι ο Σβάρνας και ο Μιχαηλίδης από τον κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης, Πασαλίδη; Πόσο καλύτερος είναι ο Λαμπρόπουλος στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, από τον έμπειρο, άρτιο τεχνικά, μπακ των Αρκάδων, Κώτσιρα;

Γιατί και οι δύο παίκτες του Αστέρα, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν φορέσει κι αυτοί τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος, δεν καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους; Γιατί κύριε Φαν’τ Σχιπ;

 

Αλήθεια μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό το έργο; Θα πρέπει να πάρουν μεταγραφή στο εξωτερικό για να κληθούν; Δεν σας ενδιαφέρει η Αρκαδία και η Τρίπολη κύριε Φαν’τ Σχιπ; 

 

Όχι άλλα τεστ και δοκιμές που μόνο καλό δεν κάνουν στην εθνική μας ομάδα. Φτάνει αυτό το χάλι. Σωστές και ορθολογικές επιλογές ζητάει ο κόσμος. Και πάρτε και κανένα αποτέλεσμα. Δεν είναι όλα φιλικά!

Ως εδώ….

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων