ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νομιμότητα, ηθική και η... πίστη στο αστέρι!

"Η κακή απόφαση κάνει περισσότερο κακό σ’ αυτόν που την πήρε", λέει ο αρχαίο ρητό του Ησίοδου. 

 ΠαναιτωλικόςΑΣΤΕΡΑΣ

 

Και στην προκειμένη περίπτωση, δυστυχώς, το κακό γίνεται σε παιδιά τα οποία στην ευαίσθητη ηλικία των 16 ετών, παρασύρονται και παίρνουν αποφάσεις  που -ενδεχομένως- δεν θα είχαν πάρει αν τους συμβούλευαν σωστά. 

Στην τελική, ας είχαν την ωριμότητα να δουν πόσο ευεργετήθηκαν κάποια άλλα παιδιά, ακούγοντας τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ. 

Τι θέλουμε να πούμε; Ο Ολυμπιακός, για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια αρπάζει από τον Αστέρα Τρίπολης ποδοσφαιριστή, με τρόπο που απέχει πολύ από το δίκαιο, το σωστό, το ηθικό. Πολλές φορές, άλλωστε, το ηθικό με το νόμιμο δεν συνάδουν...

Μετά τον Μαρίνο, ο 16χρονος Αλέξης Καλογερόπουλος, θα φοράει πλέον την φανέλα του Ολυμπιακού. Κι αυτό είναι μια απόφαση με την οποία ο ίδιος ο παίκτης θα πορευτεί. Μακάρι το παιδί να μην το μετανιώσει, όμως τα γεγονότα δείχνουν άλλα.

Δεδομένα, πάντως, ο Φορτούνης, ο Μπακασέτας, ο Κουρμπέλης, η οποίοι είχαν την απαραίτητη υπομονή, δεν το μετάνιωσαν. Όλοι ξέρετε τι καριέρα κάνουν αυτά τα παιδιά που άκουσαν τους ανθρώπους της ομάδας, έσκυψαν το κεφάλι, δούλεψαν και δικαιώθηκαν. Φορτούνης-Κουρμπέλης, ηγέτες και αρχηγοί των "αιωνίων". Ο Μπακασέτας πέρασε από την ΑΕΚ και σήμερα κάνει... όργια στην Τουρκία. 

Κι οι τρεις στην Εθνική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα κι αυτό του Κώτσιρα. Αρχηγός του Αστέρα, πέρασε από την Εθνική και παραμένει στα υπόψιν για το εθνόσημο. Ο καλύτερος Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας στην Ελλάδα.

Αντζουλάς, Μιχελής, Ψεύτης, Κυριακόπουλος... Παιδιά που έδειξαν πίστη στην Ακαδημία. Πίστεψαν στον ΑΣΤΕΡΑ, δοκιμάστηκαν στην πρώτη ομάδα και όλοι τους έζησαν και ζουν το όνειρο της Serie A!

Οι επιλογές είναι για να τις κάνουμε. Και σίγουρα εμείς τις κρίνουμε, αλλά δεν θα υποστούμε τις συνέπειες. Απλώς μια υπενθύμιση προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όσοι πίστεψαν στο αστέρι στο στήθος... έλαμψαν, λάμπουν ακόμη και φυσικά θα λάμπουν και στο μέλλον!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων