ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπάκος-Καϋμενάκης δίνουν ώθηση σε Αστέρα-Αρκαδία!

Διάβασα μια ατάκα του Γιώργου Μποροβήλου στο Metropolis τελευταία, στην οποία ο πρόεδρος των Αρκάδων τόνισε:

 

"Οι κ.κ. Μπάκος-Καϋμενάκης επέλεξαν να πάρουν μια ομάδα από το μηδέν για να τη χτίσουν μόνοι τους και όχι να πάρουν μια ομάδα που είχε καταγράψει τη δική της ιστορία στο ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας φέρει τη σφραγίδα τους από τη Δ’ Εθνική και τώρα για 14 χρόνια έχει συνεχή παρουσία στη Super League. Ένα δημιούργημά τους από το μηδέν".

Οκ, την έχουμε ξαναδιαβάσει, θα πει κάποιος. Εντάξει, το ξέρουμε, θα ψελλίσει κάποιος άλλος.

Αυτή η δήλωση όμως έρχεται να συναντήσει ένα ιστορικό γεγονός για το σύλλογο. Φυσικά αναφέρομαι στην αλλαγή του σήματος.

Σκέφτομαι πως αυτοί οι άνθρωποι θέλουν συνεχώς να ρίχνουν νερό στο μύλο. Με τα λάθη και τα σωστά τους, για την ακρίβεια, ρίχνουν πακτωλό χρημάτων στο... μύλο τους, στην αγάπη τους, που ακούει στο όνομα "Αστέρας".

Με τη δημιουργία του νέου σήματος, λοιπόν, αποδεικνύουν και πάλι την... τρέλα τους για δύο πράγματα: Για τον Αστέρα και φυσικά για την Τρίπολη, την Αρκαδία γενικότερα, στην οποία χαρίζουν οξυγόνο μέσω των επενδύσεων τους. Την οποία κάνουν γνωστή για τους σωστούς λόγους...

Εδώ και 14 χρόνια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν σύλλογο που έχει πάρει μέρος σε τελικό Κυπέλλου, έχει παίξει σε ομίλους του Europa League, έχει κερδίσει όλους τους "μεγάλους", έχει φέρει παικταράδες, έχει δημιουργήσει και έχει πουλήσει καταπληκτικούς παίκτες. Εχει δει ποδοσφαιριστές του στην Εθνική.

Εχει ολοκληρώσει deals με «γίγαντες» στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, όπως οι Μίλαν και Φιορεντίνα.

Όλα αυτά με το αστέρι στο στήθος. Τώρα το αστέρι αυτό ήρθε να κάτσει πάνω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Κι αυτό το αστέρι θα αποτελέσει τον οδηγό για να... περπατήσει η ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ποιες είναι αυτές; Ενα τρόπαιο, ένα Κύπελλο! Ουδείς έκρυψε από την ομάδα πως αυτό είναι το μεγάλο απωθημένο. Ασχετα αν θα μπορούσε ήδη το κοντέρ να έχει γράψει και σ' αυτό.

Προχωράμε. Αν και στην περίπτωση του Αστέρα... τρέχουμε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων