ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γελάνε μέχρι και τα σημαιάκια που σηκώνατε!

Σε θέατρο του παραλόγου μετατράπηκε η κατάθεση του Σπύρου Παπαδάκου, στην Επιτροπή Δεοντολογίας

 

Την Τετάρτη (8/7), λοιπόν, ο πρώην διεθνής ρέφερι, σχολίασε τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα στο ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός το 2014, λέγοντας: 

"Για ένα λάθος σε 90 λεπτά να πει ότι είναι στημένος. Τα λάθη που γίνονται στο εξωτερικό, αν γίνουν στην Ελλάδα θα έχουμε νεκρούς. Φανταστείτε να γινόταν στην Ελλάδα, το χέρι του Μαραντόνα...".

Φυσικά και δεν υιοθετούμε τον χαρακτηρισμό "στημένος", κάτι που θα κρίνουν οι αρμόδιοι, αλλά πρέπει να θυμίσουμε στον κύριο Παπαδάκο ότι το λάθος δεν ήταν μόνο ένα. 

Ο κύριος Σπάθας αφήνει τον ΑΣΤΕΡΑ στο 30' με παίκτη λιγότερο, να παλεύει κόντρα στον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουμε τη διαφορά στο μπάτζετ και τη δυναμικότητα των δύο ομάδων. Πόσα λάθη σαν αυτό χρειάζονται για να αλλοιωθεί ένα αποτέλεσμα;

Και εκτός αυτού, εκείνη τη μέρα, οι βοηθοί του έκαναν "εξαιρετική δουλειά", ανακαλύπτοντας νέους κανόνες που κανείς μας δεν ήξερε πως υπάρχουν! Σταματούσαν με χειρουργική ακρίβεια τους παίκτες του Αστέρα, όταν κανείς άλλος δε μπορούσε... 

Κύριε Παπαδάκο, δείτε το παρακάτω video, διαβάστε και τα λόγια σας κι αν πιστεύετε ότι το λάθος του κ. Σπάθα ήταν μόνο ένα στα 90 λεπτά, τότε σκίστε κάθε δίπλωμα που σας δίνει το δικαίωμα να δηλώνετε σχετικός με το ποδόσφαιρο. Ο Σπάθας ήταν τουλάχιστον μέτριος και προκαλεί απορίες το πως του δόθηκε το χρίσμα του διεθνούς.

Υ.Γ.: Α! Κι ο Μαραντόνα κάποια στιγμή παραδέχτηκε ότι έκανε χέρι.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων