ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να χτίσει κι ας είναι και απ τον... Άρη

Ο Γιώργος Παράσχος αποτελεί παρελθόν από τον ΑΣΤΕΡΑ εδώ και λίγες μέρες και οι Αρκάδες ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο a-s διαβάσατε ότι προτεραιότητα των Αρκάδων είναι η ισπανική αγορά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αποκλειστεί κι ένας "ντόπιος" προπονητής. Αυτό βέβαια στην περίπτωση που η ισπανική λύση-προτεραιότητα "στραβώσει".

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα θα κλείσει άμεσα (ενδεχομένως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα). Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ελάχιστες, ακόμα και για τα ονόματα που εξετάζονται.

Αυτός που τελικά θα πάρει το χρίσμα, είναι δεδομένο ότι θα φέρει κάτι το διαφορετικό. Θα έρθει σ' ένα πρωτάθλημα που δεν θα γνωρίζει, όμως η φιλοσοφία του θα εφαρμοστεί με γνώμονα το χτίσιμο μιας ποιοτικής ομάδας που θα στοχεύει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στην Τρίπολη αναζητούν έναν άνθρωπο με όρεξη να δουλέψει πάνω στο οικοδόμημα του ΑΣΤΕΡΑ και να βάλει το λιθαράκι του στην προσπάθεια γιγάντωσης της ομάδας. Και όχι έναν προπονητή με τον οποίο θα παλέψει για την παραμονή του.

Το αν θα είναι Άγγλος, Γάλλος, Πορτογάλος, Ισπανός ή Έλληνας είναι το τελευταίο που μετράει. "Δουλευταρά" με όρεξη και γνώσεις ψάχνουν...

Στην τελική ας είναι κι από τον... Άρη, τον πλανήτη φυσικά...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων