ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Τρέμουν" τον Αστέρα και φαίνεται

Απίστευτη εκστρατεία προπαγάνδας από δημοσιογραφικά... πολυβόλα και ΜΜΕ που προσπαθούν να μας πείσουν ότι το άσπρο είναι μαύρο, μην αποδεχόμενοι ότι τελικά όλα τα κάνουν για το ασπρόμαυρο.

 

Ενόψει, λοιπόν, της ρεβάνς Κυπέλλου στην Τρίπολη, πολλά Μέσα Ενημέρωσης γνωστών συμφερόντων, θυμήθηκαν και αναμόχλευσαν το γκολ που ακυρώθηκε για τον ΠΑΣ στο ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ στα Γιάννενα. 

 

Ναι, κύριοι, κακώς ακυρώθηκε. Εχετε δίκιο. 

-Οπως κακώς ακυρώθηκε και στην επόμενη φάση το γκολ του Τριανταφυλλόπουλου.

-Οπως κακώς δόθηκε πέναλτι κατά του ΑΣΤΕΡΑ στο ματς με τον ΟΦΗ, σε ένα ματς που παιζόταν όλη η χρονιά και ο αντίπαλος έπαιζε με 14 και διαιτητή από το Ηράκλειο!

-Οπως κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο Ηράκλειο όταν αντίπαλος αμυντικός απέκρουσε σαν τερματοφύλακας.

-Οπως κακώς δόθηκε (ανύπαρκτο) πέναλτι και έχασε στη Λάρισα. 

-Οπως κακώς δόθηκε πέναλτι κατά του Αστέρα στην Τούμπα στο πρωτάθλημα και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. 

-Οπως κακώς δόθηκε πέναλτι κατά του Αστέρα και η ΑΕΚ νίκησε στην Τρίπολη.

-Οπως κακώς μέτρησε το γκολ οφ σάιντ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο Κύπελλο. 

-Οπως κύριοι, μην αγνοείτε, πως ο Αστέρας δεν έχει καν κερδίσει πέναλτι εδώ και ένα χρόνο. Και μιλάμε για μια ομάδα με αμέτρητες τελικές, που σημαίνει ότι αν μη τι άλλο πατάει στην αντίπαλη περιοχή... 

 

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, απόλυτα το φόβο κάποιων. Ο Αστέρας, ακόμη και στην πιο κακή χρονιά του, είναι ο φόβος και ο τρόμος. Και ουσιαστικά "πληρώνει" το θράσος του να κερδίσει όλους τους "μεγάλους" την προηγούμενη σεζόν. Είναι ομάδα με ψυχή, ομάδα που δεν μασάει από καμία συμμαχία και που βαδίζει μόνη με τη δύναμη που έχει χτίσει η φανέλα της. 

 

Αυτό το ξέρουν όλοι οι αντίπαλοι και γι αυτό όσοι μπόρεσαν πήραν μέτρα φέτος... Ολα λοιπόν γίνονται για τη ρεβάνς Κυπέλλου. Ακόμη και με το 2-0 του πρώτου ματς, ξέρουμε όλοι ότι ο αντίπαλος δεν "εφησυχάζει". Σε κανένα επίπεδο. Κι αυτό φαίνεται.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων