ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τελικά "γκρανκάσες" μου μίλησαν και οι μουγγοί!

Σε γήπεδο... φάντασμα ερχόμενο από την... Μαλαισία έχει εξελιχθεί το ΟΑΚΑ τις τελευταίες αγωνιστικές!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Μετά την μαγική διπλάρα του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού, ήρθε και το διπλό της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ για να δικαιώσει την ατάκα μεγάλου φιλοσοφοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πριν από περίπου ένα χρόνο: "Προσέξτε γιατί στο ποδόσφαιρο μιλούν και οι μουγγοί"...

 

Να όμως που ο χρόνος και ο καιρός τα έφερε έτσι που αυτοί οι "μουγγοί" συμπρωταγωνιστές της σαπουνόπερας που λέγεται τελευταίες αγωνιστικές Super League, ήταν ποδοσφαιριστές της ομάδας του. 

 

Καταλάβετε το όλοι όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο. Ο Αστέρας ξεχώριζε, ξεχωρίζει και θα ξεχωρίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο χάρη στην αρχοντιά και την μαγκιά των ιδιοκτητών του η οποία περνάει και στην ομάδα. Η παντελονάτη εμφάνιση τη Κυριακής στην Κρήτη ήταν ένα ακόμη τρανό παράδειγμα. Κόντρα σε 14 και σε ένα γήπεδο καμίνι.

 

 

Οσο πιο νωρίς το αντιληφθούμε όλοι στην Αρκαδία και είμαστε συνεχώς δίπλα σε αυτή την ομάδα, τόσο πιο δυνατό θα είναι το μέλλον.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων