ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η λάμψη του ΑΣΤΕΡΑ κι η ομίχλη της αδιαφορίας

Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ συνεχίζουν να βαδίζουν το μοναχικό δρόμο θέλοντας να μεγαλώσουν τη μεγάλη τους αγάπη περισσότερο για το καλό της πόλης και του νομού. Το "Κολοκοτρώνης"... φωνάζει! Ακούει κανείς; 

 

ΑΣΤΕΡΑΣΛαμία

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που συνεδρίασε την Τρίτη (12/3) στην Πάτρα ενέκρινε την υποβολή προτάσεων για την ένταξη μιας σειράς έργων όπου μέσα σ' αυτά θα είναι κι η αναβάθμιση του γηπέδου του Παναιτωλικού. 

Είδηση, που σαφώς και είναι άκρως ευχάριστη. Στην Τρίπολη, όμως μας αφήνει μια πικρία. Όχι γιατί δεν θέλουμε το καλό των άλλων. Η ρήση «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα» μακριά από εμάς. Όμως, είναι κακό που θέλουμε το καλύτερο για την πόλη μας και για την ομάδα... κόσμημα όχι μόνο του νομού αλλά και της Ελλάδας;

Μια ομάδα που σε κάτι παραπάνω από μια 10ετία από την άνοδό της στη Super League μετρά ευρωπαϊκές παρουσίες, συμμετοχή σε τελικό (θα είχε και τρόπαιο αν δεν της το στερούσαν ο Γιάχος κι η παρέα του). Ομάδα που ακόμη και φέτος δεν είναι στα καλύτερά της δηλώνει συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Ομάδα, που έχει "γεννήσει" τους αρχηγούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (Φορτούνη και Κουρμπέλη αντίστοιχα). 

Ομάδα που σε κάθε μεγάλο ραντεβού βλέπει τους γύρω δρόμους να πλημμυρίζουν. Ούτε δρόμους δεν είναι ικανοί να φτιάξουν οι πολιτικοί φορείς. 

Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ έχουν επενδύσει πακτωλό χρημάτων για τη μεγάλη τους αγάπη, ρίχνουν χρήματα σε ένα ποδόσφαιρο που για Βουλευτές, Δημάρχους και Περιφερειάρχες, μάλλον, δεν είναι αρκετό. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ "κύριοι", γεμίζει μαγαζιά και μία ολόκληρη πόλη σε κάθε εντός ματς του. Ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε τί γίνεται στο Αγρίνιο και κοιτάξτε να αναβαθμίσετε το "Κολοκοτρώνης". Δείξτε έστω και με τεράστια καθυστέρηση ότι αναγνωρίζετε πως ένας ΑΣΤΕΡΑΣ κάνει το νομό να λάμπει. Μη θαμπώνετε αυτή τη λάμψη με την αδιαφορία σας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων