ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μεγάλη ομάδα, στη "μικρή" Τρίπολη…

Τα αγωνιστικά και η γκίνια που δεν λέει να αφήσει τον Αστέρα, ας μείνουν για λίγο στην άκρη. Ας θίξουμε ένα θέμα που προκαλεί μόνο πίκρα και απογοήτευση…

 

 Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Τρίπολη έχει μια ομάδα πρότυπο, μια ομάδα ανεξάρτητη, μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, μια ομάδα που οι "μεγάλοι" όταν την σταματούν το κάνουν μόνο με πέναλτι… Μια ομάδα και έναν σύλλογο που αποτελεί πόλο έλξης για τα παιδιά, που δίνει κίνητρα για τον αθλητισμό. Ο Αστέρας είναι μια επιλογή ζωής για την Τρίπολη και τα νέα παιδιά της που αντί για πειρασμούς έχουν μια σοβαρή ποδοσφαιρική πρόταση στα πόδια τους.

 

Αυτά έχει η Τρίπολη σήμερα που μιλάμε. Αυτά για την ακρίβεια της προσφέρει ο Αστέρας. 

 

Πάμε τώρα και σε αυτά που προσφέρει η Τρίπολη στον Αστέρα. Σταθερά 1.500 άτομα. Σταθερά 1.500 πιστοί στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Αριθμός πολύ μικρός για αυτή την ομάδα. Πάρα πολύ μικρός. Οι δικαιολογίες δεν υπάρχουν πια.

 

Ο Αστέρας είναι πολύ άδικο να είναι, να αισθάνεται και να παίζει σαν ξένος στην ίδια την πόλη του. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κάθε φορά που έρχεται ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ παίζουν εκτός έδρας. Θα έχουν κουραστεί από όλο αυτό. Δεδομένα.

 

Η Τρίπολη αφήνει τον Αστέρα μόνο, δεν κάνει το καθήκον της, δεν στηρίζει την πιο αξιόλογη ποδοσφαιρική προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. 

 

Τώρα είναι νωρίς που τα λέμε αυτά. Ο κάθε πολίτης αυτής της πόλης πρέπει να αναλογιστεί όσα έχει πριν να είναι αργά. Πρέπει να αντιδράσει, να στηρίξει, να αγκαλιάσει τον Αστέρα.

 

Διαφορετικά θα επιβεβαιωθούν όσοι λένε πως αυτή η πόλη τελικά δεν είναι για τίποτα. Ας τους διαψεύσουν. Μπορούν; Μπορούν οι κάτοικοι της πόλης και του Νομού να δείξουν πως τελικά η Τρίπολη αξίζει τον Αστέρα; Αν ναι έχει καλώς, αν όχι τότε η Τρίπολη θα είναι η πόλη που θα έχει χάσει τη μεγαλύτερη αθλητική ευκαιρία της. 

 

Η εικόνα πάντως με 3.500 Παναθηναϊκούς που πανηγύριζαν λες και πήραν το πρωτάθλημα για την ισοφάριση με πέναλτι στο 90’ πρέπει να ταρακουνήσει όποιον αισθάνεται πως θέλει τον Αστέρα στην πόλη του. Είναι μια εικόνα που δείχνει πως ο Αστέρας είναι πολύ μεγάλη ομάδα και η Τρίπολη πολύ μικρή πόλη… Το αντέχετε;

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων