ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τελικά, ποιος την έχει μεγαλύτερη;

Έλεγε ένας φίλος, την επομένη του αγώνα με την ΑΕΚ στην Τρίπολη, ..."ρε συ τι τους έχουμε κάνει, για εμάς σφάζονται". Λάθος. Τεράστιο. Δεν τους έχουμε κάνει τίποτα. Εκείνοι μας κάνουν συνεχώς... 

Oλυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Έτσι είναι παιδιά. Κι επειδή κάποια στιγμή πρέπει... τα λόγια να μην τα παίρνει ο αέρας, ας θυμηθούμε το έλεγε ο Γιάννης Καϋμενάκης πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα. "Στην Ελλάδα όποιος παίζει με τους μεγάλους από εμάς τους μικρούς, σφυρίζεται και 60-40". Επίσης: "Το πρόβλημα είναι οι μεγάλες ομάδες, αυτοί που τις διοικούν το πρόβλημα τους είναι ποιος την έχει μεγαλύτερη. Δεν τους ενδιαφέρει κάτι καλό για ποδόσφαιρο, αυτό που σκέφτονται είναι πως θα καταστρέψει ο ένας τον άλλον". 

 

Τα είπε ο άνθρωπος στις 3 Αυγούστου στον Arcadia93.8  και πριν γυρίσει ο μήνας δικαιώθηκε. Για τα σφυρίγματα; Είδαμε τα "πέναλτι" με τα οποία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κέρδισαν τον Αστέρα. 

 

Αμ για το άλλο, για το ποιος την έχει μεγαλύτερη; Μετράνε τις λέξεις του Αστέρα, πόσα είπε μετά την Τούμπα και πόσα είπε μετά την δεύτερη αγωνιστική. Ψάχνοντας μέσα από τα λόγια του Αστέρα, το άλλοθί τους. Δεν υπάρχει τέτοιο για εσάς κύριοι. Οι θύτες είστε εσείς. Όχι τα θύματα. 

 

Το κακό είναι ότι με το πραγματικό θύμα, που είναι ο Αστέρας, δεν ασχολήθηκε κανείς. Έξι βαθμοί χαμένοι, χωρίς λόγο και αιτία. Λες κι εμείς δεν παίζουμε, όπως ακούστηκε... 

 

Δεν ασχολήθηκε κανείς όχι μόνο από τους αντιπάλους τις πρώτες δύο αγωνιστικές, οι οποίοι ενώ έσφαζαν τον Αστέρα νόμιζαν ότι κέρδιζαν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς και από το υπόλοιπο περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

 

Αυτό είναι το πιο απαισιόδοξο μήνυμα. Άντε ψάξτε να βρείτε ομάδα που έχει χάσει τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος με πέναλτι. Με τέτοια πέναλτι. Και από πάνω, να την βάζουν και στον τοίχο... 

 

Γιατί; Για να δείξουν ποιος την έχει μεγαλύτερη...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων