ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το βιολί τους!

Λιγοστεύουν αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν, οι δημοσιογράφοι που συνεχίζουν το αποπροσανατολιστικό έργο τους σε βάρος του ΑΣΤΕΡΑ. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Με δημοσιεύματα άτοπα, ανακριβή,  αναληθή και χωρίς καμία λογική.

Ο σκοπός τους δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσουν προβλήματα σ' ένα σωματείο που σφύζει από υγεία και που αποτελεί διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με λίγα (μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού) ακόμα.

Προβλήματα που δεν υπάρχουν, αλλά που μπορεί να "πουλάνε" όπως για παράδειγμα δήθεν μπλεξίματα που ίσως θέσουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν απαντά, και καλά κάνει. Είναι γνωστό σε όλους ότι υπάρχει μια εκκρεμοδικία. Ενήμερη γι' αυτό είναι και η ίδια η UEFA η οποία ήρθε σε συνεννόηση απευθείας με τον ΑΣΤΕΡΑ και άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League.

Που θα πάει, θα τους περάσει. Θα τους αναγκάσει η ομάδα να τους περάσει, με το αγωνιστικό πρόσωπο και την εξωαγωνιστική καθαρότητα - τιμιότητα.

ΥΓ.  Σήμερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ περιμένει να δει αν θα τελειώσει την υπόθεση πρόκριση η Χιμπέρνιαν από το πρώτο ματς ή θα μπλέξει σε περιπέτειες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων