ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ράσταβατς: Η καλύτερη λύση στην πιο κατάλληλη στιγμή

Ο Αστέρας μετά την αστοχία με τον Ηρακλή Μεταξά, δεν ήθελε με τίποτα να μπει σε άγνωστα μονοπάτια όσον αφορά στο θέμα του προπονητή.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Μίλαν Ράσταβατς, εξ αρχής ήταν ο Νο1 στόχος των ανθρώπων της ομάδας και μετά το ραντεβού που είχε γίνει το μόνο που απέμενε ήταν το τελικό: "Ερχομαι". Η απάντηση αυτή δόθηκε χθες και σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα ο Σέρβος κόουτς. 

Θα πέσουν οι υπογραφές και εν συνεχεία θα σηκωθούν μανίκια για να μπει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός της ομάδας. Αυτός αφορά τους παίκτες που είναι να φεύγουν και αυτούς που είναι να έρχονται. Φυσικά θα συζητηθούν, σε συνεργασία με τον Παύλο Γκότση το γυμναστή της ομάδας και τεχνικά κομμάτια για την προετοιμασία. 

Η ομάδα θα χτιστεί από την αρχή. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο ρόστερ. Σ' αυτό θα γίνουν συγκεκριμένες προσθαφαιρέσεις. Ειδικά οι παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα, θα προέρχονται από μια κακή σεζόν όσον αφορά στη φυσική κατάσταση, οπότε θα χρειαστούν κι ειδικό πρόγραμμα μεταχείρισης και διαχείρισης. 

Αυτό είναι κομμάτι που πέφτει στα χέρια του Γκότση ενώ όσον αφορά στη διαχείριση του ρόστερ και στο πως η ομάδα θα μπορεί να βρει και πάλι το δρόμο της ο Ράσταβατς ξέρει πώς να χειριστεί και τα αποδυτήρια και τις προσωπικότητες και τα νέα "εργαλεία" που θα έχει στα χέρια του. 

Από το να πήγαινε η ομάδα σε άγνωστες λύσεις ειδικά τώρα, το "ναι" του Ράσταβατς γλιτώνει την ομάδα από μπελάδες στους οποίους ουδείς θα ήθελε να μπει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων