ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η χαλαρότητα δεν πρέπει να γίνει συνήθεια

Στο ματς με τον Ιωνικό, ο Αστέρας δεν... πετούσε φλόγες. Δεν ήταν η ομάδα που... πατούσε τον αντίπαλο. Δεν είδαμε μια ομάδα με όρεξη. Δεν ήταν καν υποφερτή, αφού δεν έδειξε διάθεση να πιέσει, να δημιουργήσει φάσεις. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ενα σουτ - άουτ του Αλάγκμπε και μια κεφαλιά του Ιγκλέσιας (επίσης πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), είναι οι δύο στιγμές που έχουμε να θυμόμαστε. Μόνο!

Το διακύβευμα στη Νίκαια δεν ήταν μεγάλο και το αποτέλεσμα δεν αλλάζει κάτι ως προς τους στόχους των Αρκάδων. Ωστόσο, ενόψει και της συνέχειας, η χαλαρότητα και τα ματς χωρίς δημιουργία δεν πρέπει να γίνουν συνήθεια. Η ομάδα οφείλει να αρχίσει να χτίζεται για του χρόνου κι αυτό δεν θα γίνει μόνο το καλοκαίρι. Από... χθες ο Μάντζιος έχει αρχίσει να τσεκάρει το ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι. Και κάποιοι θα πρέπει να (απο)δείξουν ότι θέλουν να φοράνε τη φανέλα με τον Κολοκοτρώνη στο στήθος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων