ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το 100% και τίποτα λιγότερο στα play out

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια μιας... μπερδεμένης σεζόν με την ήττα στη Νίκαια από τον Ιωνικό. Στα play out, η ομάδα της Τρίπολης οφείλει να δώσε σε όλα τα ματς το 100%.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Όσοι παίκτες επιλέγει ο Άκης Μάντζιος, οφείλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν τη φανέλα αυτήν. Ότι αξίζουν να είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Η ομάδα διανύει μια μεταβατική περίοδο, όπου ο κόουτς, το σταφ του και οι παίκτες χτίζουν για την επόμενη σεζόν και με τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις να δούμε και πάλι μια ομάδα που θα "χτυπάει" την 6άδα.  

Το DNA που έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα στα 16 σερί έτη της στη Super League δεν χωράει τίποτα λιγότερο από τη λέξη "προσπάθεια". Φυσικά, στον αθλητισμό δεν θα νικάς πάντα. Ο Αστέρας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει πετύχει όλα αυτά που ξέρουμε επειδή έχει ανθρώπους που είναι πάνω από την ομάδα συνέχεια για πολλά συνεχόμενα χρόνια. Η διοίκηση των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη έχει εμπιστευτεί συγκεκριμένους ανθρώπους να "τρέχουν" την ομάδα για να υπηρετούν το όραμά τους. Και σ' αυτό το όραμα δεν γίνεται να μην υπάρχει εξέλιξη. Εννοείται ότι δεν θα βγουν όλες οι κινήσεις και δεν θα γίνεται πάντα αυτό.

Ο Αστέρας αυτήν τη στιγμή έχει έναν προπονητή που ξέρει πολύ καλά το πώς θα οδηγήσει την ομάδα και πάλι στις πρώτες θέσεις και μένει να δούμε το πώς θα εκμεταλλευτούν οι νυν παίκτες τις ευκαιρίες που θα έχουν στο μίνι πρωτάθλημα που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και τι αλλαγές θα έρθουν το καλοκαίρι στο ρόστερ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων