ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εγκλωβίστηκε στο γρήγορο γκολ

Ο Αστέρας κατάφερε να ξεκινήσει ιδανικά το ματς απέναντι σε μια ομάδα πολύ σκληρή και αποδεδειγμένα ποιοτική. Ωστόσο, αντί να χτίσει πάνω σ' αυτό, να βγάλει όρεξη, κέφι, δημιουργία... φρέναρε. Ήταν λες και κάποιος την έβγαλε από την πρίζα. 

 

Ο ΠΑΣ είδε ότι ο αντίπαλος έχει μπλοκάρει, πίεσε και κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει το μομέντουμ με το πέναλτι του Εραμούσπε (12/12 εκτελέσεις έχει ο αθεόφοβος). 

Ωστόσο, έχει πραγματάκια να κρατήσει ο Αστέρας απ' αυτό το ματς. Το γεγονός ότι ο προπονητής του, ο Άκης Μάντζιος, έβαλε το... χεράκι του, αλλάζοντας αρχικά τον άξονα του με τους Ιγκλέσιας και Σανταφέ να αφήνουν τη θέση τους σε Αλάγκμπε και Μουνάφο έδωσε φρεσκάδα. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ομάδα άρχισε να δείχνει ότι θέλει να κυριαρχήσει χωρίς όμως τη μεγάλη φάση. Από το 70' και μετά οι κιτρινομπλέ ήταν πιο πιεστικοί για το 2-1. 

Ο Σίτο έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ ο Κρέσπι είχε κι αυτός κάποιες ημιτελείς εμπνεύσεις.

Το σημαντικότερο που κρατάμε είναι ότι σ' αυτό το ματς είδαμε άλλον έναν παίκτη να... ξεπετιέται από την Ακαδημία. Ο Ζουγλής μπήκε στο αριστερό φτερό της ομάδας και παραλίγο να κάνει το 2-1 στο τέλος. Το πλασέ του από πλάγια θέση το έβγαλε ο Τσιντώτας. 

Υ.Γ.: Σ' αυτό το ματς, οι άνθρωποι της Ακαδημίας είδαν 4+1 παιδιά τους στον αγωνιστικό χώρο. Αναφέρομαι στους Τασουλή, Ζουγλή, Κωστέα, Αλάγκμπε και φυσικά τον Τζίμα του ΠΑΣ. Από τον Αστέρα αυτό το παιδί πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και από εκεί πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή η ακαδημία κάθε εβδομάδα μάς θυμίζει εμπράκτως το πόσο καλή και μεθοδική δουλειά κάνει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων