ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας που ξέραμε. Ο Αστέρας που δημιουργεί... εφιάλτες!

Όλες οι αλλαγές έφεραν την... αλλαγή!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Θεός δεν κοιμήθηκε όπως η άμυνα σε δύο περιπτώσεις. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν ήταν τόσο κακός αγωνιστικά και τακτικά. 

Στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αυτό που φάνηκε ήταν η απουσία τω Μουνάφο - Ιγκλέσιας στον άξονα. Στο πρώτο μέρος, ο Αλάγκμπε... έτρεχε για δύο καθώς ο Σανταφέ δεν μπήκε στο ματς ποτέ. 

Από εκεί και πέρα, ο Μάντζιος με την είσοδο του Γκαρντάφσκι κέρδισε τη δεξιά του πλευρά. Οι δύο φάσεις της ομάδας βγήκαν από τον Γερμανό στο β' μέρος. 

Οι Ισπανοί Ριέρα, Σίτο και Ρεγκίς ήταν - επιτέλους - κι οι τρεις σε εξαιρετικό βράδυ. Εβγαλαν φάσεις, απείλησαν, συνδυάστηκαν Ξεδίπλωσαν την ποιότητά τους. 

Ο Τασουλής, ο οποίος δεν είχε ρυθμό στο μόλις 8ο φετινό του ματς μπήκε και στο 2-2 τα έκανε ΟΛΑ μπαίνοντας στο 86'! Αρχικά σούταρε και πρόλαβε να βρεθεί αριστερά για να κάνει τη σέντρα και να πάει η μπάλα στον Ατιένθα για την ισοφάριση. 

Ο Προύντζος, ο οποίος στο ντεμπούτο του στη Super League παραλίγο να σκοράρει έδειξε στον Μάντζιο ότι μπορεί να υπολογίζει σ' αυτόν! 

Ο Κωστέας ήταν μέσα στη φάση του 2-2 έχοντας πάνω του αμυντικούς του ΠΑΟΚ, δίνοντας την ευκαιρία στον Ατιένθα να πιάσει την κεφαλιά. 

Το σημαντικότερο απ΄ όλα ήταν ότι η ομάδα δεν έπεσε. Αντιθέτως... στα δύσκολα, βρήκε το ρεύμα που ήθελε και έφτασε σε μια απίστευτη ανατροπή!

Υ.Γ.: Θυμίζουμε ότι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ με τον Ολιβέιρα κατάφερε να κάνει το 0-2... 2-2. Τώρα η τύχη επέστρεψε στους Αρκάδες αυτό που τους είχε στερήσει τότε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων