ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μια ομάδα που, πλέον, ξέρει τι θέλει

Με τον Άκη Μάντζιο ο Αστέρας έχει πάρει τους 8 από τους 22 βαθμούς που έχει στο σακούλι του ως τώρα. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Πέρα απ' αυτό, όμως, οι Αρκάδες σε επτά ματς επί εποχής του νέου κόουτς (μαζί με τον αγώνα στο Φάληρο) έχουν αρχίσει να δείχνουν ότι αποκτούν ταυτότητα. Σημαντική, δε, ήταν η νίκη επί του Παναθηναϊκοϋ. Η ομάδα έβγαλε στην επιφάνεια το θαμμένο dna της. 

Στο Αγρίνιο, έπαιξε με τους Αλάγκμπε - Σανταφέ στον άξονα. Δηλαδή, με τις δύο "χειμερινές μεταγραφές" της. Άξονας ανάγκης. Οι Αρκάδες ωστόσο είχαν ξεκάθαρο πλάνο. Κράτησαν μακριά από την εστία τους τους γηπεδούχους, οι οποίοι ουσιαστικά απείλησαν στο 74'!

Αν ο Καστάνιο μπορούσε να μπει καλύτερα στη μπάλα  στο 55' θα είχαν πάρει ένα μεγάλο διπλό. Είναι σημαντικό να βλέπουμε την ομάδα να κρατάει τον αντίπαλο... δεμένο. Να μην τον αφήνει να βγάζει φάσεις. Να παίζει καλά το σετ παιχνίδι. Η επόμενη πίστα είναι η δημιουργία και τα τελειώματα. Το έχει πει κι ο Μάντζιος: Ολα μαζί δεν γίνονται βάσει της κατάστασης που ήταν η ομάδα. Χρειάζεται διαχείριση κι υπομονή. Η ομάδα όμως δείχνει να είναι στο σωστό δρόμο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων