ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μία κεφαλιά έκανε τη διαφορά

Ο Αστέρας πήγε στην Κρήτη έχοντας σημαντικές απουσίες που επηρέασαν το μεσοεπιθετικό του κομμάτι. 

 

Ο Ιγκλέσιας ήταν εκτός, όπως κι ο Ριέρα λόγω τιμωρίας. Απόντες ήταν κι οι Τίλικα, Καπίγια. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε κι ο τραυματισμός του Μουνάφο στο ημίχρονο. 

Ο Μάντζιος, λοιπόν, ξέροντας ότι ο ΟΦΗ με το 3-5-2 του προσπαθεί να παίξει κάθετα και να εκμεταλλευτεί στους χώρους τον Ντίκο, αλλά και την ικανότητα του Τοράλ στο δημιουργικό κομμάτι, άλλαξε το σύστημά του σε 3-5-2. 

Ετσι "κλείδωσε" στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τον αντίπαλο. Απενεργοποίησε τα όπλα του ΟΦΗ και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή του αγώνα. Από την άλλη, οι Αρκάδες δεν βρήκαν στο πρώτο μέρος το γκολ με τους Μπαράλες και Καρμόνα, κάτι που πέτυχε ο ΟΦΗ από μια φάση.

Αυτό που κρατάει ο Αστέρας από το εν λόγω ματς είναι το πόσο καλά ανταποκρίθηκαν οι παίκτες στο τακτικό κομμάτι, σ' ένα σύστημα που δεν έχουν συνηθίσει. Η ομάδα, ωστόσο, χρειάζεται να βρει αυτοματισμούς στην επίθεση, να βάλει δημιουργία στο παιχνίδι της και να βγάζει φάσεις. Να μην παρουσιάζει σημάδια φόβου. Χρειάζεται ακόμη... δουλειά κι αυτό είναι σαφές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων