ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Ριέρα έχασε το μυαλό του, όχι όμως κι οι συμπαίκτες του

 

Ο Αστέρας, απέναντι στον Λεβαδειακό έκανε κατάθεση ψυχής. Αναγκάστηκε, θα μου πείτε από τη στιγμή που ο Ριέρα είχε μια εντελώς αδικαιολόγητη αποβολή. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι ακόμα κι έτσι. Δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά. Φάνηκε από το ότι ο αντίπαλος δεν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο και απείλησε 2-3 φορές μόνο με μακρινά σουτ. 

Στο τακτικό κομμάτι, οι κιτρινομπλέ δεν έχασαν το μυαλό τους μετά την αποβολή του συμπαίκτη τους. Ήταν πιστοί σ' αυτό που έπρεπε να κάνουν. Ιγκλέσιας και Μουνάφο γέμιζαν τον άξονα, οι Σίτο και Αλβαρες είχαν όρεξη και προσπάθησαν να φτιάξουν φάσεις, ο Μπαράλες πάλευε κι ο Ρεγκίς δεν είχε λίγη τύχη, Όλα θα ήταν διαφορετικά αν παιζόταν το ματς 11 εναντίον 11. Η ψυχή ήθελε και το πάλευε, αλλά το σώμα των παικτών από το 60' και μετά έδειχνε τα... σημάδια που άφησε η τόσο γρήγορη αποβολή. Κρίμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων