ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το πρόσημο ήταν θετικό, αλλά κάτι λείπει στην επίθεση

Ο Αστέρας, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός απέναντι στην ομάδα - έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μεταξά ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες φάσεις, τη μπάλα στα πόδια της και την όρεξη για να δημιουργήσει. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Έλειψε η ουσία. Ξανά. Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα της ομάδας και γι' αυτό όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί ένα αξιόλογο σέντερ φορ που θα δώσει βοήθειες στο θέμα του γκολ.

Η ομάδα δεν έχει το εύκολο γκολ. Πρέπει να... ματώσει για να σκοράρει και το πλήρωσε απέναντι στο Βόλο που σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερος. Μιλάμε για μια ομάδα που με τρεις πάσες μπορεί να σε... εκτελέσει.

Ο Αστέρας ήταν διαβασμένος σ' αυτό το κομμάτι. Τακτικά η ομάδα δεν... πόνεσε, όμως, βλέπουμε όλη τη χρονιά πως αν ο Μπαράλες δεν βρει δίχτυα ή δεν έρθουν γκολ από τα... πλάγια, τότε, γκολ δεν υπάρχει. Ο Μπενίτο, δεν είναι ο κίλερ που έχει ανάγκη η ομάδα ούτε ο Κρέσπι φορ ολκής. Γι' αυτό και λείπει το... κάτι άλλο στην επίθεση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων