ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βάλσαμο η διακοπή

Φτάνουμε στο τέλος του πρώτου γύρου κι ο Αστέρας είναι στο +3 από τους τελευταίους της βαθμολογίας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Μάλιστα, η ομάδα κινδυνεύει να κλείσει τον πρώτο γύρο με μία μόλις νίκη.

Στο ντέρμπι ουραγών, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και στην Τρίπολη έρχεται την ερχόμενη Δευτέρα ο Ιωνικός, η ομάδα που πέρυσι έφυγε από το Κολοκοτρώνης με εμφατική νίκη.

Φέτος, ο Αστέρας έχει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της ιστορίας του. Ενα ρόστερ με βάθος και παίκτες που ξέρουν το τόπι. Κι όμως, η ομάδα δεν μπορεί να βρει ισορροπίες, δεν έχει βγάλει αυτοματισμούς και ο κόουτς Μεταξάς ακόμη δεν έχει περάσει τα "θέλω" του στους παίκτες.

Κάθε αρχή, ναι, είναι και δύσκολη αλλά το να έχει η ομάδα μόλις μία νίκη, καμία εκτός έδρας και να έχει σκοράρει 10 φορές ενώ έχει δεχτεί 14 γκολ, μόνο ενθαρρυντικό δεν είναι για τη συνέχεια. Η 6άδα φυσικά φαντάζει ως όνειρο απατηλό και το μόνο θετικό σ' αυτήν την αποκαρδιωτική εικόνα είναι ότι έρχεται η διακοπή για το Μουντιάλ. Εκεί, η ομάδα καλείται να δουλέψει ουσιαστικά και να επιστρέψει στο δεύτερο γύρο μεταμορφωμένη, για να δούμε στο γήπεδο και πάλι έναν ΑΣΤΕΡΑ κυρίαρχο που θα ξέρει τι θέλει και κυρίως πώς να το παίρνει.

Και μη σας κάνει εντύπωση ότι η ομάδα έχει χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και από τον Αρη στην Τρίπολη από το λεγόμενο "Βig 5". Οι κιτρινομπλέ είναι... μανούλα στο να κλείνουν τον αντίπαλο όταν αυτός έχει την κατοχή και πρέπει να βγάλει φάσεις. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τα βρήκαν σκούρα μαζί του. Το ζήτημα είναι τι γίνεται στα ματς όπου η ομάδα πρέπει να παίξει μπάλα και να παράγει φάσεις αλλά να είναι και αποτελεσματική. Είναι πολλά τα ζητήματα που ψάχνουν... αντίδοτο. Και ευτυχώς θα υπάρχει περίπου ένας μήνας για να βρεθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων