ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζητείται... γιατρικό!

Ο Αστέρας έχει σκοράρει σε 5 από τα 10 ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Εχει προηγηθεί στα τέσσερα εξ αυτών. Και έχει νικήσει μόνο το ένα. Αυτό με τον ΟΦΗ, στη μοναδική δηλαδή φετινή του νίκη. Υπάρχει και ο αποκλεισμός στο κύπελλο, που επιδεινώνει το πρόβλημα.

Στον Βόλο ήρθε ισόπαλος με buzzer beater του Μπαράλες στο τέλος, στην Τούμπα ισοφαρίστηκε στο τέλος, σήμερα ηττήθηκε με ανατροπή από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Η ομάδα "πονάει" στο να βρει τις ισορροπίες της. Δεν ξέρει πως θα βγάλει στο γήπεδο την ποιότητά της. Είναι μπερδεμένη και σαφώς ο Μεταξάς δεν έχει βρει ακόμα τις λύσεις που θα έπρεπε.

Σύμφωνοι, έχει να διαχειριστεί και αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά από εκεί και πέρα, όταν κάτι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση και όταν το "γιατρικό" δεν βρίσκεται, τότε κάτι πρέπει να γίνει. 

Ο Αστέρας, έχασε κι άλλον βαθμό ή βαθμούς και τώρα έχει μπροστά του άλλα δύο σημαντικά και δύσκολα ματς. ΑΕΚ στο Κολοκοτρώνης και Ατρόμητος εκτός. 

Τι μπορεί να αλλάξει; Σαφώς η παρουσία του Μπαράλες στην επίθεση - λογικά θα επιστρέψει - θα δώσει πολλά απέναντι σε μια άμυνα που δίνει... ξύλο. Όμως, αυτό δεν τα λύνει κι όλα. 

Χρειάζεται χημεία. Πάθος. Ένταση. Ιδέες. Και κυρίως: Διάρκεια και ψυχραιμία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων