ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η αλλαγή έρχεται με... αλλαγές

Όταν κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο θες, τότε είσαι υποχρεωμένος να βρεις λύσεις. Ο Ηρακλής Μεταξάς, δούλεψε, άλλαξε σύστημα και το αποτέλεσμα βγήκε στο γήπεδο. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Είδαμε για πρώτη φορά τον Αστέρα να μην ξεκινάει με 4-4-2, αλλά μ' ένα 4-3-3 που γινόταν 4-2-3-1 - ανάλογα με τη θέση του Τίλικα κατά τη διάρκεια του ματς. 

Θα σταθώ στον κόουτς. Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά τις προηγούμενες μέρες. Και φυσικά δεν θα σταθώ σε ό,τι ακούγεται αλλά σε ό,τι ισχύει. 

Και στον Αστέρα αυτό που ισχύει είναι ότι έχουν πίστη και υπομονή στο πλάνο που υπάρχει. Η ομάδα φέτος είναι διαφορετική και ψάχνεται. Εν μέσω συνεχόμενων απωλειών λόγω τραυματιών. 

Και με μία νίκη δεν θα αποθεώσουμε τα πάντα και ούτε θα πούμε πως όλα πλέον είναι τέλεια. Στο ματς με τον ΟΦΗ όμως όλα πήγαν... ρολόι. Κι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Κυρίως γιατί... ψάχνεται δημιουργικά. 

Ο Μεταξάς λοιπόν, έβαλε πήρε άριστα στο τακτικό κομμάτι. Με τον Ιγκλέσιας στο "6" κέρδισε εμπειρία, ποιότητα και ύψος στον άξονά του. Με τον Τλικίκα μπροστά από τα χαφ πήρε τρεξίματα και φυσικά το φανταστικό γκολ με το οποίο έγινε το 1-0. 

Ο Μπαρτόλο πραγματικά ήταν χάρμα ιδέστε κι ο Γκαρντάφσκι είχε την αποτελεσματικότητα αλλά και τη σωστή θέση όποτε έπρεπε. Θα σταθώ και στον Γκαρθία ο οποίος δεν έκανε μόνο τη δουλειά πίσω αλλά και μπροστά τον ένιωσε η άμυνα των Κρητικών. Ο Ισπανός έκανε το καλύτερό του ματς στην Τρίπολη. 

Με το 4-3-3, οι Αρκάδες μπλόκαραν τον άξονα του ΟΦΗ, δεν τον άφησαν να απειλήσει, ο Ντίκο με τον Αλβαρες τα βρήκε (πολύ) σκούρα κι ο Γκερέρο χάθηκε ανάμεσα στους Καστάνιο-Ζουκάνοβιτς. Φυσικά το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Μπαράλες και Μπαρτόλο δεν είχαν τύχη και αποτελεσματικότητα. Λίγο μετράει αυτό όμως. Το ζήτημα είναι ότι η ομάδα αλλάζει πράγματα στο παιχνίδι της, μ' έναν προπονητή που δουλεύει πολύ με τους παίκτες του και φροντίζει να αλλάζει ή να προσθέτει στοιχεία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων