ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αναζητείται ουσία

Ο Αστέρας, ναι, είναι μια νέα ομάδα. Είναι μια ομάδα που ψάχνει να βρει τα πατήματά της και να αφομοιώσει τη φιλοσοφία του νέου προπονητή της.

Πέντε αγωνιστικές μετά και με την ομάδα να μην έχει νικήσει ακόμη, οι Αρκάδες οφείλουν να βρουν άμεσα τον τρόπο για να παίρνουν νίκες.

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ματς που σε κάνει να νιώθεις ότι οι Αρκάδες έχουν περισσότερες πιθανότητες να το πάρουν. Η ομάδα, ναι μεν έχει παρουσιάσει κάποια καλά σημάδια, όπως στη δημιουργία φάσεων και στο σωστό τακτικό προσανατολισμό, ωστόσο, πάντα κάτι συμβαίνει και δημιουργείται η ανισορροπία που δεν θα φέρει τη νίκη. 

Κυρίως, όμως, το πρόβλημα είναι στην έλλειψη εκτελεστικής ικανότητας. Σήμερα η ομάδα σκόραρε σε 2ο ματς, μετά το 3-3 της πρεμιέρας. Με τον Άρη έβγαλε ένα... τσουβάλι φάσεις κι όμως έχασε με 2-0. Με τον Ολυμπιακό δέχτηκε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και όμως δεν έχασε. 

Σήμερα είχε τις φάσεις και πέτυχε ένα γκολ με τον Καστάνιο. Η διακοπή για τις Εθνικές θα κάνει καλό στην ομάδα και ευχή όλων στο κιτρινομοπλέ στρατόπεδο είναι να έρθει κι η αποτελεσματικότητα. Θυμίζουμε ότι την 6η αγωνιστική, οι Αρκάδες θα φιλοξενήσουν τον ΟΦΗ.

Οι τελικές με:

-Λεβαδειακό 7-11 για τον Αστέρα

-Αρη 16-8 για τον Αστέρα

-Λαμία 12-8 για την ομάδα της Φθιώτιδας

-Ολυμπιακό 2-15 για τους ερυθρόλευκους

-ΝΠΣ 9-11 για ΑΣTΕΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων