ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αδίκησε τον εαυτό του, στο επόμενο τεστ να γράψει άριστα

Κόντρα σε έναν από τους πιο ποιοτικούς αντιπάλους του πρωταθλήματος, ο Αστέρας κατάφερε να βγάλει φάσεις με το τσουβάλι. Δεν ξέρω σε πόσα ματς θα δούμε τους κιτρινομπλέ να έχουν τόσες πολλές και καλές φάσεις για γκολ. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Κι όμως, ο Αστέρας, κατάφερε να μην σκοράρει ενώ στην άμυνά του πλήρωσε δύο κακές στιγμές. Αν δεν ήταν ο Τσιφτσής σε άλλες δύο φάσεις, θα βλέπαμε ένα άκρως πλασματικό σκορ. 

Το ζήτημα είναι ότι η ομάδα ψάχνει ακόμη την αγωνιστική της ταυτότητα. Κυρίως, όμως, ψάχνει τον τρόπο για να νικάει. Και η Λιβαδειά θα είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ. Οι Αρκάδες δεν θέλουν να φύγει κι η 5η αγωνιστική και να μην έχουν πανηγυρίσει έστω μία νίκη. 

Γι' αυτό και στο επόμενο... διαγώνισμα, απέναντι σε μια ομάδα που ένας κανονικός Αστερας, μπορεί να νικήσει πρέπει όλοι οι "μαθητές" να γράψουν άριστα με 10.

Υ.Γ.: Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων