ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Κλείδωσε" τον πρωταθλητή

 Η ομάδα του Μεταξά είναι νέα, μαθαίνει και εξελίσσεται. Ο κόουτς αυτή τη φορά προτίμησε ένα 4-2-3-1, δούλεψε πολύ την ομάδα του από τον πάγκο και κέρδισε τον Κορμπεράν στη σκακιέρα. 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Με τον Μπαράλες κορυφή και την τριάδα πίσω από τον Αργεντινό κατάφερε να βάλει ύψος και δύναμη στην αντίπαλη άμυνα - σε σχέση με τον Μπενίτο που είχε ξεκινήσει στον Βόλο. 

Στη συνέχεια, παρά τις ατυχίες με Μουνάφο και Γκαρντάφσκι, ο Μεταξάς κατάφερε να ανακατέψει την τράπουλα. Αντί του Μουνάφο έβαλε τον Ρούμπεν Γκαρθία.

Στο β' μέρος, είδαμε τον Καρμόνα να αφήνει τη θέση του στον Μπενίτο. Σ' αυτό το σημείο, ο Μεταξάς ανέβασε την πίεσή του στην αντίπαλη άμυνα και από το 61' και μετά με τον Ζουκάνοβιτς στο ματς αντί του Μπερτόγλιο κέρδισε εμπειρία στα μετόπισθεν, μπερδεύοντας τον Κορμπεράν με το τί θέλει τελικά να πετύχει. Μία επίθεση - μία άμυνα. Εν τω μεταξύ αντί του Τίλικα είδαμε να μπαίνει στο ματς και να κάνει ντεμπούτο ο Μπαρτόλο, ενώ ο Ριέρα, αντικατέστησε τον Γκαρντάφακι. 

Η ποιότητα στις επιλογές στις αλλαγές ήταν και το μυστικό - και σ' αυτό το ματς - με τον Μεταξά να έχει στο γήπεδο και φρέσκα πόδια και παίκτες υψηλού επιπέδου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τελευταίες σέντρες του ματς ήταν από παίκτες του Αστέρα. 

Στο πρώτο ματς η ομάδα έβαλε τρία γκολ, δέχτηκε τρία γκολ. Σ' αυτό το ματς, δεν έβαλε, δεν παραβιάστηκε η εστία. Θα έρθουν κι οι νίκες. Τα σημάδια προς το παρόν είναι ενθαρρυντικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων