ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πολλά τα προβλήματα, αλλά σπουδαίο να μη χάνεις όταν δεν είσαι καλός

Ο Αστέρας στο Πανθεσσαλικό κατάφερε να μουντζουρώσει στο 30λεπτο του δεύτερου μέρους την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες, παρουσίασαν ένα σύνολο που έχει στόχο το πρέσινγκ ψηλά. Ο Μπενίτο βοήθησε πολύ στο να βγει αυτό στον Μεταξά και από τον Ισπανό βγήκαν φάσεις και φυσικά ήρθε και το 0-1. Από εκεί και πέρα παρουσιάστηκαν πολλά κενά στην άμυνα και ενδεχομένως μόλις μπει στα πλάνα του κόουτς ο Ζούκοβιτς να δούμε άλλη εικόνα στα μετόπισθεν. 

Ωστόσο, η άμυνα είναι δουλειά όλης της ομάδας - ειδικά στα "θέλω" του Μεταξά - και θα πρέπει να δούμε πιο κοντινές γραμμές και καλύτερα τρεξίματα και από τους ακραίους. 

Γκαρντάφσκι και Μπερτόγλιο δεν έδωσαν βοήθειες στα μπακ και ειδικά στο πρώτο μέρος φαινόταν μόνο ο Στάνκο να ντουμπλάρει τον Καρμόνα όταν οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα από την πλευρά του Ισπανού μπακ.

Από εκεί και πέρα, θα σταθώ στο βάθος που έχει φέτος η ομάδα. Δεν θυμάμαι την ομάδα να έχει στον πάγκο τόσες ποιοτικές λύσεις. Μπαράλες, Σίτο, Τίλικα... Παίκτες που αλλάζουν το παιχνίδι. Το έκαναν χθες. Κυρίως οι Μπαράλες και Τίλικα μπήκαν ως αλλαγή και έδωσαν τον βαθμό. 

Θα σταθώ όμως και στα αντανακλαστικά του κόουτς. Γρήγορες κινήσεις, που του βγήκαν. Στο σκάκι με τον Τανσό ο Μετάξας νίκησε, καθώς ο αντίπαλός του δεν πήρε ανάλογες βοήθειες. 

Πόσο σημαντικό είναι να βγάζεις τον Μπενίτο που έχει κάνει το 0-1 και να βάζεις τον Μπαράλες που κάνει το 3-3 στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων; 

Πόσο σημαντικό είναι να βγάζεις τον Ριέρα που είχε δοκάρι για το 0-1 και να βάζεις τον Τίλικα που κάνει το 3-2;

Η ψυχή, η θέληση και η ποιότητα είναι τρία πολύ σημαντικά στοιχεία που έβγαλε ο Αστέρας στο Πανθεσσαλικό. Δεν αρκούν. Χρειάζονται πολλά ακόμα και αυτά τα ξέρουν καλύτερα ο κόουτς, το επιτελείο του κι οι παίκτες του. Εξάλλου, αυτό είναι και κάτι που το παραδέχονταν κι οι ίδιοι μετά το ματς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων