ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ετοιμος για μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν

Η φετινή σεζόν είναι πολύ ιδιαίτερη. Ελέω Μουντιάλ ο πρώτος γύρος θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Δηλαδή, οι ομάδες θα έχουν δώσει 13 ματς συν τα ματς του Κυπέλλου.

 {stoiximan ΑΣΤΕΡΑΣhttps://www.stoiximan.gr/sport/podosfairo/ellada/super-league-1/1636/?clkco=71e8e078-a4de-458d-83c0-c1c294c50f46}

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ομάδες θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμες. Κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι - μάλλον - ο μοναδικός σύλλογος στη Super League που είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Ακόμα και στη θέση του επιθετικού που υπάρχει ένα κενό και αναζητείται επιπλέον μία λύση, υπάρχουν οι Μπαράλες, Σόνι και Μπενίτο. 

Ο Ηρακλής Μεταξάς διαθέτει υπεροπλία σε όλες τις θέσεις και η ομάδα από άποψη ρόστερ είναι γεμάτη και... έτοιμη!

Κι αυτό φυσικά μόνο καλό κάνει στον ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος γενικότερα σε κάθε μεταγραφική περίοδο μπαίνει πανέτοιμος και χτυπάει στοχευμένα χωρίς να ψάχνεται πολύ και δεν αφήνει τον κόσμο του να αγωνιά.

Ζητούμενο, λοιπόν, είναι το μοντάρισμα της ομάδας και να περάσει ο κόουτς τη φιλοσοφία του στους παίκτες του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων