ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Άλλο ένα ήσυχο καλοκαίρι

Στον ΑΣΤΕΡΑ δεν έχεις αγωνία κάθε καλοκαίρι. Δεν είσαι με το F5 στα χέρια. Δεν ρωτάς ποιον θα πάρουμε, ποιος θα έρθει... 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι κινήσεις γίνονται αστραπιαία και βάσει προγραμματισμού.

Οι διοικούντες το σύλλογο, σε συνεργασία με τον Ηρακλή Μεταξά, φρόντισαν να χτίσουν το ρόστερ με ποιοτικές λύσεις από το κέντρο και μπροστά με παίκτες που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα και έχουν ξεχωρίσει. Παίκτες που έχουν δείξει την αξία τους και φυσικά δυναμώνουν το ρόστερ και δίνουν βάθος. 

Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Μπερτόγλιο και Μπαρτόλο είναι τα πρώτα... χτυπήματα που έγιναν επίσημα ταυτόχρονα και πλέον το βάρος έχει πέσει στον επιθετικό. Θα αποκτηθεί ενδεχομένως κι ένα στόπερ ακόμα ενώ αν φύγει κάποιος με μεταγραφή φυσικά θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του. 

Στον Αστέρα πάντως, ο προγραμματισμός είναι πάντα ρολόι και κανείς δεν... ψάχνεται! Δεν είναι τυχαίο ότι και φέτος η προετοιμασία ξεκίνησε με την ομάδα να είναι κατά 90% έτοιμη. Υπάρχει άλλη τέτοια ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα; Καμία είναι η απάντηση!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων