ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας Τρίπολης: Μια ομάδα που ξέρει τί θέλει, πριν καν προκύψουν οι ανάγκες

Όταν τελειώνει μία σεζόν, μία νέα αρχίζει. Αυτό συμβαίνει παντού και πάντα. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι ανάγκες που προκύπτουν έχουν να κάνουν με παίκτες που φεύγουν. Από τα κενά διαμορφώνονται κι οι ανάγκες. 

Στον Αστέρα, οι άνθρωποι που τρέχουν τον οργανισμό έχουν σχεδιάσει τη σεζόν 2022-2023 από τον Σεπτέμβριο του 2021. Από τότε ουσιαστικά είχαν δώσει τα χέρια με Ιγκλέσιας, Μπαράλες και Αλβαρες. Στη συνέχεια προέκυψε κι η επέκταση της συνεργασίας με τον Κανελλόπουλο, ενώ πιο πριν είχαν δέσει και Τσιφτσή - Μουνάφο. 

Ενα κράμα έμπειρων και νέων παιδιών, που αποτελούν και θα αποτελέσουν τη βάση για το σήμερα και το αύριο της ομάδας. 

Ο Αστέρας, φαίνεται πως θα ανακοινώσει για τον πάγκο του τον Ηρακλή Μεταξά, τον προπονητή που οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα play off και βάσει της ανάγκης που προέκυψε με το τέλος της συνεργασίας με τον Ράσταβατς, φαίνεται ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. 

Από εκεί και πέρα, τα ρεπορτάζ θέλουν τους Μπερτόγλιο και Μπαρτόλο να ντύνονται στα κιτρινομπλέ. Δύο παίκτες που προσθέτουν αυτομάτως ποιότητα στην ομάδα. εΚαι με δεδομένο ότι η ομάδα έχει ήδη έτοιμο το ρόστερ της καταλαβαίνετε πως κάποια αλλαγή στην 11άδα δεν θα υπάρξει - εκτός αν έρθει κάποια πώληση. Ο Αστέρας έχει παίκτες με ποιότητα, που έχουν τραβήξει τα βλέμματα πάνω τους και μένει να δούμε αν κάποιος θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. 

Όπως και να έχει και φέτος, οι Αρκάδες, θα είναι η ομάδα που θα έχει έτοιμο το ρόστερ της νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα. Φέτος είχε συμβεί αυτό πριν καν τελειώσει ο Ιούλιος. Φέτος; Μάλλον θα πάμε για νέο... ρεκόρ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων