ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο κύκλος της ζωής

 

Ο Μίλαν Ράσταβατς ύστερα από 2,5 χρόνια είπε "αντίο" στον Αστέρα. Μια επιτυχημένη συνεργασία έφτασε στο τέλος της - όπως εξάλλου συμβαίνει σε καθετί στη ζωή. Όλα τα ωραία έχουν κι ένα τέλος. Και το τέλος δεν είναι απαραίτητα πάντα κακό. Συνήθως, όταν γίνεται βάσει λογικής, βγαίνει σε καλό. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν ήδη κινηθεί για την επόμενη μέρα. Τα ρεπορτάζ θέλουν τον Μεταξά να είναι προ των πυλών. Θα δούμε. Αν είναι αυτός σίγουρα μιλάμε για την καλύτερη δυνατή λύση δεδομένων των συνθηκών. 

Οι διοικούντες την ομάδα, κ.κ. και Καϋμενάκης-Μπάκος, μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο και τους Δημήτρη Μποροβήλο - Νίκο Γαλανακόπουλο έχουν ήδη αρχίσει να "τρέχουν" το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ο στόχος είναι πάντα να γίνεται το βήμα παραπάνω σε σχέση με τη χρονιά που φεύγει. Κάποιες φορές αυτό επιτυγχάνεται κάποιες άλλες όχι. Ο στόχος κι η πρόθεση, πάντως, δεν αλλάζουν.

Ετσι θα γίνει και φέτος. Όλα αυτά τα χρόνια παίκτες και προπονητές έχουν έρθει και έχουν φύγει. Κάποιοι έδωσαν πολλά κάποιοι άλλοι λιγότερα άλλοι δεν πρόσφεραν καθόλου. Όσο ο Αστέρας, όμως, είναι στα χέρια που διοικούν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, το αύριο μόνο με αισιοδοξία μπορεί να το οραματίζεται ο κάθε φίλος του Αστέρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων