ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κύριοι, κι όμως, κίνητρο υπάρχει!

Κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα στο ματς με τον ΟΦΗ, θα δει κανείς έναν Μπαράλες να βγάζει δύο φορές τον Ριέρα απέναντι από τον Επασί, ενώ από το δικό του κεφάλι ο Ισπανός βρέθηκε κοντά στο 0-1, αλλά σε διπλή προσπάθεια δεν νίκησε τον αντίπαλο κίπερ. Ο Ριέρα ήταν και άστοχος και άτυχος. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Θα δει κανείς επίσης, έναν Σόνι, που πέρα από μια πολύ καλή έμπνευση μετά το 1-0 του ΟΦΗ, δεν έδωσε τίποτα άλλο. Ο Καμερουνέζος, μετά την κλήση του στην εθνική για το Μουντιάλ, δείχνει να είναι... αλλού. 

Κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα θα δει κανείς άλλο ένα παιδικό λάθος στην άμυνα και τον Φελίπε, τελικά να χρίζεται σκόρερ και να δίνει τη νίκη στον ΟΦΗ ύστερα από 5 ματς με τους Αρκάδες (4 νίκες, 1 ισοπαλία για τον Αστέρα).

Ετσι, λοιπόν, στα τελευταία τέσσερα ματς ο Αστέρας έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Μάλιστα στα τρία τελευταία ματς οι κιτρινομπλέ δεν έχουν σκοράρει. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Ράσταβατς και τους συνεργάτες του. 

Το "δεν υπάρχει κίνητρο" αποτελεί φτηνή δικαιολογία. Ίσως θα πρέπει σε κάποιους να γίνει πιο κατανοητό ότι κίνητρο θα είναι η παρουσία τους ή όχι στο ρόστερ της ομάδας του χρόνου. Ίσως...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων