ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το "άδειασμα", η αγγαρεία και ο μόνος λόγος για χαμόγελα

Μένουν άλλα δύο ματς για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας τη φετινή σεζόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το ματς με τη Λαμία δεν μας έκανε σοφότερους. Και μάλλον δεν θα μας κάνουν και όσα θα δούμε κόντρα σε ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης. 

Οι Αρκάδες σήμερα είχαν αρκετές απουσίες. Κίνητρο βαθμολογικό δεν υπάρχει και είναι ξεκάθαρο και φαίνεται ότι αρκετοί έχουν... αδειάσει ύστερα από μια δύσκολη και περίεργη - ελέω κορονοϊού - χρονιά. 

Θα ήθελα να σταθώ στην παρουσία του Μιχόπουλου. O 20χρονος, πήρε το... βάφτισμα του πυρός στη νίκη με τον Βόλο, παίζοντας ελάχιστα. Κόντρα στη Λαμία έπαιξε βασικός και άφησε εξαιρετικά δείγματα. Είχε όρεξη, τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα και το σίγουρο είναι ότι ο μικρός έδειξε τη σημασία αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Περιμένουμε να τον δούμε και στα ματς που έρχονται. 

Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Στο γκολ που δέχεται η ομάδα ο Χριστόπουλος έκανε ένα λάθος, αλλά δεν θα... σταυρώσουμε το παιδί. Μιλάμε για έναν πολύτιμο παίκτη, από τους καλύτερους στη θέση του και ειδικά σ' αυτήν την ηλικία και ένα μόνο λάθος δεν θα... λερώσει την εξαιρετική φετινή παρουσία του. 

Θα σταθώ και στον Σίτο που το πάλεψε και είχε κέφι να βγάλει γούστα. Όπως θα σταθώ και στους Μπαράλες-Ιγκλέσιας που έδειξαν ότι αν είχαν λίγη βοήθεια ακόμα, θα μπορούσαν να έχουν γλιτώσει την ομάδα από την ήττα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων