ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πνευματικά δυνατός χωρίς να… ξενερώνει

 

Ο Αστέρας πήγε στον Βόλο με αρκετές απουσίες. Μπαράλες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Άλβαρες, Καπίγια, Τσιφτσής, Χριστόπουλος έμειναν Τρίπολη.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ομάδα, έπρεπε να διαχειριστεί και το... ξενέρωμα από το γεγονός ότι έμεινε εκτός πλέι οφ. Και τα κατάφερε. Σε αντίθεση με τον ΟΦΗ, που ηττήθηκε στην έδρα του από τον εντυπωσιακό φέτος Ιωνικό. 

Η πρεμιέρα των πλέι άουτ, βρήκε τους κιτρινομπλέ πνευματικά πανέτοιμους. Ότι σκόραραν Σίτο και Ρεγκίς δεν είναι είδηση. Θα σταθώ στον Αντζουλά που βρέθηκε στην 11άδα. Ενα παιδί με ταλέντο, που (θα) έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να κερδίσει την παραμονή του στο ρόστερ. 

Μπράβο στον Μίλαν Ράσταβατς και στους παίκτες του για το γεγονός ότι απέδειξαν ξανά το υψηλό επίπεδό τους και τα τεράστις ψυχικά τους αποθέματα, γεννώντας το κίνητρο που απαιτείται.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων