ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνέπεια και σταθερότητα απέναντι στη στενοχώρια

 Το ματς με την ΑΕΚ, ο ΑΣΤΕΡΑΣ το πάλεψε. Πλήρωσε δύο λάθη του Ατιένθα και αυτό κόστισε την είσοδο στα πλέι οφ. 

 

Δεν θα σταθώ ούτε τώρα στην ήττα από τον Ιωνικό. Δεν θα τα βάλω με την ατυχία. 

Εξάλλου, με τα διπλά σε Λεωφόρο και Λαμία αυτή η ομάδα είχε φροντίσει να κρατήσει την τύχη στα χέρια της. Μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εστω μέχρι να γίνει το 2-1 από τον Τζαβέλλα. 

Ο Αστέρας, λοιπόν, το πάλεψε και εκμεταλλεύτηκε το καλό του 15λεπτο στο ματς. Όχι, δεν ήταν αρκετό αυτό. Δεν έφτανε. Μπορούσε, δεν το κατάφερε. Η ΑΕΚ δεν... τρόμαξε τον αντίπαλο. Βρήκε όμως τας δύο λάθη στην κιτρινομπλέ άμυνα που ήταν αρκετά για να πάρει την πολύτιμη - γι' αυτήν νίκη. 

Θέλω να δω κίνητρο στα πλέι άουτ. Εύχομαι να δούμε ωραία ματς κι ο Ράσταβατς να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που θα κερδίσει για το επόμενο ρόστερ.  

Αν απογοητεύομαι; Η αποτυχία με την επιτυχία, απέχουν ελάχιστα. Η συνέπεια, η σταθερότητα, η συνεχής παρουσία στην ελίτ της Σούπερ Λιγκ, όμως, δείχνουν το δρόμο. Και ο Αστέρας είναι στα σωστά μονοπάτια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων