ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κανείς δεν μπορεί να σβήσει το κερί αυτής της ομάδας

"Σκάψε κάθε μέρα και βρες την εσωτερική σου δύναμη, ώστε ο κόσμος να μη μπορεί να σβήσει το κερί σου". Τάδε έφη Κάθριν Ντάνχαμ (γνωστή Αγγλίδα χορεύτρια). 
ΑΣΤΕΡΑΣ
 
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, στη Λαμία... χόρευε. Είχε τη δύναμη, το σθένος, όχι απλά να μείνει όρθιος μετά από δύο ήττες και σημαντικές απουσίες, αλλά και να... χορέψει. 
Μια ομάδα που τόσα χρόνια σε έχει κάνει ποτέ να μην απελπίζεσαι. Ακόμη κι όταν το καράβι πάει να... μπατάρει, ο καπετάνιος (Ράσταβατς) κι οι ναύτες του, ξέρουν πώς να το βάλουν και πάλι σε σωστή ρότα. 
 
Το διπλό αυτό σήμερα στη Λαμία σβήνει το στραβοπάτημα με τον Ιωνικό και απαλύνει την ήττα στο Περιστέρι. Φυσικά, δεν αρκεί γι να επιτευχθεί ο στόχος της 6άδας. Τα χαμόγελα όμως επέστρεψαν.  Σονί, Μουνάφο, Κρέσπι, Χριστόπουλος ήταν εκτός πλάνων, αλλά όπως έχουμε πει ξανά αυτή η ομάδα δεν έχει τους σταρ, αλλά τους εργάτες που όποιος και να παίξει θα δώσει αυτό που περιμένει ο προπονητής. 
 
Εργάτες που σκάβουν κάθε μέρα και μέσα από τον αδιάκοπο κάματό τους βρίσκουν τη δύναμη να φέρνουν την ευτυχία στον κόσμο της ομάδας. Μέσα από τη δουλειά τους, ουδείς μπορεί να τους σβήσει το κερί τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων