ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εδωσε δικαιώματα και το πλήρωσε ακριβά

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

"Γιατί σταματήσαμε μετά το 30’"; Αυτή η ερώτηση βασανίζει τον Μίλαν Ράσταβατς, μετά το τέλος του ματς με τον Ιωνικό. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Και εμείς το ίδιο αναρωτιόμαστε! Ο Αστέρας, ξεκίνησε ιδεατά τον αγώνα, τον οποίο ήθελε πάση θυσία να νικήσει για να έχει... μαξιλαράκι ασφαλείας από Παναθηναϊκό και Άρη. 

Όχι ότι χάθηκε τίποτα, αλλά η ομάδα θα ήταν σήμερα στους 35 βαθμούς σε χρονική στιγμή του πρωταθλήματος που όλα μετράνε... Τώρα είναι στους 32 και περιμένει να δει τί θα κάνουν ο Παναθηναϊκός κι ο Άρης.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο όπως συνηθίζει. Πιεστικά, έφτιαξε φάσεις και μετά το γκολ. Μετά το 30' όμως ήταν σαν να έπεσε ο γενικός. 

Ήρθε το πέναλτι κι η αποβολή του Καστάνιο και τα δικαιώματα που έδωσε η ομάδα τα... πλήρωσε ακριβά. Ο Ιωνικός, εξάλλου, είναι μια σκληρή ομάδα, που δουλεύει καλά την κόντρα. Ο Λένις, που πήρε το πέναλτι είναι κι ο παίκτης που είχε σκοτώσει στη Νίκαια τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε επίσης πως ο Ιωνικός είχε πάρει διπλό και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. 

Το θέμα είναι πως οι Αρκάδες είναι μια ομάδα που δεν την... πατάει εύκολα! Ξέρει πολύ καλά πώς να κλείνει τους διαδρόμους και να μην αφήνει τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Ο Ιωνικός χθες εκμεταλλεύτηκε αυτήν τη στιγμή αδράνειας και κατάφερε να γυρίσει το ματς. 

Από δω και πέρα, ο Αστέρας έχει τον Ατρόμητο εκτός, τον Αρη εντός και την ΑΕΚ εκτός, ενώ χρωστάει και τα δύο εκτός έδρας ματς με Ολυμπιακό και Βόλο. Πέντε τελικοί λοιπόν για την 6άδα. Ευκαιρίες για να... ρεφάρει υπάρχουν, αλλά σαφώς πλέον το κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει τα πλέι οφ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων