ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας ξέρει και από… σκάκι!

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Τέταρτο ματς για το 2022. Τέταρτο ματς χωρίς να πραβιαστεί η εστία. Τέταρτο ματς με νίκη 1-0. Τέταρτος διαφορετικός σκόρερ.  Άλλο ένα γκολ από τον πάγκο. Αυτήν τη φορά μέσα στη Λεωφόρο. Και τέτοια νίκη δεν ξανάγινε!

ΑΣΤΕΡΑΣ

Με 10 παίκτες από το 74', με τον Παναθηναϊκό να πιέζει αφόρητα, με τον Τσιφτσή να δέχεται για ένα ολόκληρο ημίχρονο χιονόμπαλες, με ροτέισον... 

Ο Αστέρας πήρε σήμερα 10 με τόνο στο τακτικό κομμάτι. Οι παίκτες του «μάσαγαν» τον πάγο, ο Ράσταβατς ισοπέδωσε τον Γιοβάνοβιτς στην… σκακιέρα της Λεωφόρου. 

Με... αξιωματικό τον Καρμόνα να αλλάζει πλευρά τον Αϊτόρ, τους Χριστόπουλο - Ατιένθα πύργους, τον Βαλιέντε αλογάκι να κινείται παντού, τον Τασουλή πιστό και τίμιο στρατιώτη, όπως κι οι Τσιφτσής, Ρετζίς - Τίλικα το ματς πήγαινε στο 0-0.

Μέχρι που η... βασίλισα Ριέρα εκάνε ρουά ματ κερδίζοντας πέναλτι κι ο βασιλιάς Μπαράλες τελείωσε την παρτίδα υποδειγματικά.

Ο Αστέρας έχει προπονητή, ικανό να διαχειριστεί άψογα τα όπλα που διαθέτει και να κερδίσει κρίσιμες παρτίδες που οδηγούν στην επίτευξη κάθε στόχου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων