ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επιμονή και όρεξη που έλιωσε (και) τα χιόνια

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος του Απόλλωνα. Είχε φάσεις, δύο δοκάρια, όρεξη, παίκτες που... έλιωναν τα χιόνια. Αυτά και μόνο αρκούσαν για να λυγίσει ο Απόλλων Σμύρνης, που παίζει... το τομάρι του.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι παίκτες με τα κιτρινομπλέ έκαναν ό,τι έπρεπε, ενώ κι ο Ράσταβατς βοήθησε την ομάδα με τις αλλαγές του. Ο Βαλιέντε ήταν ο σκόρερ (δεν συνηθίζει να σκοράρει), ενώ ο Κρέσπι είχε δοκάρι με το που μπήκε στο ματς. Οι δύο αλλαγές του ημιχρόνου έκαναν τα πάντα. Μπήκαν κεφάτοι και αυτό ήταν το μεγάλο κέρδος για την ομάδα τους.

Από εκεί και πέρα, ο Παπαδόπουλος ήταν και πάλι.... άγιος όποτε χρειάστηκε, η άμυνα έκανε άψογα τη δουλειά της και κράτησε το μηδέν, ενώ όσοι έπαιξαν έδειξαν γιατί ο Αστέρας μπορεί κάθε χρόνο να διεκδικεί θέση ανάμεσα στους κορυφαίους.

Από δω και πέρα η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική!

Υ.Γ.: Ευχόμαστε να είναι καλά ο Βέρχουλστ. Πάνω απ' όλα η υγεία!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων