ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η λεπτομέρεια που στερεί βαθμούς

Σε ματς όπως αυτά στη Θεσσαλονίκη δεν αρκεί να είσαι σοβαρός. 

 

Χρειάζεσαι τύχη και αποτελεσματικότητα. Ο Αστέρας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, δυσκόλεψε τους γηπεδούχους και δημιούργησε τις δικές του στιγμές για να σκοράρει.

Στο 31' ο Ρεγκίς ήταν ο παίκτης που δεν μπόρεσε να κάνει σωστά την προβολή για να σκοράρει από κοντά. Εκεί η ομάδα δεν είχε ούτε τύχη ούτε αποτελεσματικότητα. 

Και στο 41', 10' μετά, ο Άρης άνοιξε το σκορ με μαγικό τριγωνάκι των Μπερτόγλιο - Μαντσίνι - Γκάμα. Λίγο πριν βγει το πρώτο 45λεπτο δηλαδή, οι Αρκάδες ατύχησαν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ο Ριέρα βρήκε δίχτυα αλλά ήταν σε αντικανονική θέση. Είπαμε θες και τύχη για να σκοράρεις. Η ομάδα της Τρίπολης το πάλεψε στη συνέχεια, κόλλησε τον αντίπαλο και ο Μπαράλες πήγε για το 1-1 στο 58' αλλά δεν τα κατάφερε.

Κάπως έτσι έφυγε ηττημένος ο Αστέρας από το Βικελίδης. Πλήρωσε τη μία στιγμή που απείλησε ουσιαστικά ο Άρης και όταν εκείνος βρέθηκε σε θέση βολής τα αντίπαλα δίχτυα δεν κουνήθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων